Ultimul meu mouse Logitech

Logitech-ul G402 va trece în istorie drept ultimul meu mouse sub acest brand, asta după ce substitutul celui cumpărat de mine, la doar jumătate de an de la utilizare, ignoră cu nesimțire scroll-ul chiar dacă-i învârt atât de insistent rotița de parcă ar fi roata norocului.

Până mi-l repară Depanero de încă trei ori înainte de a se da bătuți și a-l înlocui, mi-am luat un nou companion, de această dată bluetooth, că urăsc în egală măsură cablurile și micile adaptoare USB a celorlalte modele.

Microsoft-Designer

Deși se numește Microsoft Designer, n-are nicio treabă cu designerii în afară de faptul că o fi fost, probabil, proiectat de unul. Nu este nici confortabil, nici infailibil. E cu totul altceva decât am citit prin review-uri înainte de a-l cumpăra.

Preferam și parcă încă prefer un Sculpt Comfort, dar când intri la 21:45 în cel mai apropiat Altex în căutarea unui mouse, nu poți avea pretenții, te mulțumești cu Designer-ul suplu și îți repeți tot drumul spre casă că dacă face scroll (funcție care la Logiterch e aproape opțională, de-asta se pierde mai repede decât prima iubită), e perfect! E tot ce-ți trebuie!

8 Comentarii

  1. Cristi, cu părere de rău, îți spun că nu mai este valabila acea lege cum ca la 3 reparații se înlocuiește produsul sau se restituie banii. Am trimis la ei o tabletă de 5 ori, iar cei de la protecția consumatorului mi-au spus ca singura variantă de a recupera banii, este să îți dea service ul negație.

    1. Am alt mouse, deci nu mă grăbesc. Cum a făcut celălalt trei drumuri dus-întors, mai poate face și acesta.

  2. De ce nu am nici cea mai mică problemă de ani de zile cu al meu mouse HP cu fir?
    Vreau să spun că e indestructibil! …și își face treaba cu demnitate încă de când am cumpărat al meu laptop HP…poate că m-am învățat eu cu el, dar nu am simțit niciodată nevoia de alt mouse…e perfect pentru mine…

  3. Știu că ți-am recomandat Sculpt Ergonomic Desktop și nu ți-a plăcut. Sunt la al 3-lea set și va urma și al patrulea la nevoie. Altfel ce zici de Arc Touch Bluetooth ? Eu am modelul negru pentru Surface și merge bine.

    1. Și Arc-ul îmi place mult de tot, păcat că n-am găsit nimic mai bun în Altex-ul din Plaza. Apropo de Altex, aveau perifericele Microsoft dosite, la vedere fiind multe „spam-uri” de la Hama și alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.