Cum se mută fișierele descărcate de pe torrente cu Transmission astfel încât să se poată continua seed-ul

Chiar dacă am configurat Transmission să mă întrebe unde doresc să fie salvat fiecare fișier nou pe care-l descarc de pe torrenți, din neatenție am confirmat salvarea unui film de 9 GB în Downloads, nicidecum în Movies, locul de preferat. Din fericire mutarea se face foarte ușor.

move from the current folder transmission

Pentru a muta fișierul într-un alt loc după ce descărcarea a fost completată afișați Transmission și faceți click dreapta pe fișier, apoi, în meniul contextual ce se va deschide alegeți Set location.

În noua fereastră, după cum poate fi observat și în captura de ecran de mai sus, selectați la Torrent location folderul în care doriți să-l mutați și apăsați Apply. Transmission va începe mutarea fișierului și va continua seed-ul acestuia de îndată ce a fost transferat în noua locație.

13 Comentarii

 1. Cel mai mare fişier de film am găsit de vreo 53 GB (cincizecişitrei), ceva BluRay RIP, calitate Full HD şi 3D pe deasupra. Nu l-am descărcat, mi s-a părut exagerat de mare. Stau şi mă întreb: un film 4K (Full 4K?!) şi 3D oare cîte sute de ghiga o ocupa ?!

 2. Guys, eu fluturam steagurile in cu totul alta directie … rimeaza cu HDCP/bd+/aacs ..
  Shh, ca dusmanul asculta.

 3. Stim si noi ca stie, dar trebuie sa ne prefacem ca nu stim ca stie ^^
  So, fara printscreen-uri, deci era o imagine de backup de la c-ul vecinului, pe care o tin la mine pe nas fiindca nu mai are spatiu in d si am urcat-o ca torent fiindca nu aveam hdd-ul portabil la mine :D

 4. In locul tau, daca as simti ca ma trezesc as mai cere o bere, rece.
  Poate cand mai trec prin Sibiu o dau eu ^^

  1. Trebuie să grăbești trecerea respectivă prin Sibiu. Nu de alta, dar într-o săptămână mă mut la București…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.