Ce muzică ascultați atunci când conduceți?

Aș avea și eu o curiozitate de conducător auto pentru șoferi: Ce fel de muzică ascultați atunci când conduceți? În primele luni de permis ascultam, cu rare excepții, doar radio, cu precădere Vibe și Romantic, dar de la o vreme ambele îmi provoacă somnolență. Deși atunci când lucrez rock-ul mă relaxează, am constatat că la volan fie mă agită, fie mă instigă să o calc…

la volan

De câteva zile l-am descoperit pe Vexento, îmi place enorm electronica lui, aș conduce până-n China ascultând așa ceva pe fundal, dar este cam singurul care produce acest gen de muzică.

Sunt curios ce vă binedispune pe voi când conduceți, în special când plecați la drum lung. Sau poate mai știți vreo metodă de a găsi melodii similare, altele decât Spotalike, unele care chiar funcționează, că descoperitul melodiilor din una în una nu e deloc distractiv. (foto)

15 Comentarii

 1. Ascult 90% radio, plus ca aflu si informatii utile, 5% rap de-al meu cand sunt cu baietii sau in drum spre fotbal, 5% ce-i place partenerei de viata. Totul in surdina.
  Cu toate astea, prefer sa nu ascult mai nimic. Anul trecut, cand am venit in vacanta in tara, n-am ascultat absolut nimic din Belgia pana la Nadlac. A fost record de ore si de km parcursi fara sa ascult altceva in afara de dicutia cu iubita. Am vorbit despre absolut orice subiect, am zis bancuri, am vb despre viitor, ne strambam la alti soferi, etc.

 2. Nu am carnet dar daca as avea as face asa … canale gen Classic Trance, Epic Trance, Classic Euro Dance, Disco House sau Classic EuroDisco de pe DI.FM (cu abonament nu au intreruperi de nici un fel) prin Bluetooth sau cablu audio de pe telefon pe sistemul audio din masina. Netul mobil nu e o problema, iar prin Bucuresti semnalul nu cred ca pune nici el probleme.

 3. Cu 4 EUR pe lună ai acces la stream-uri premium pe următoarele site-uri:
  di.fm, radiotunes.com, rockradio.com, jazzradio.com, classicalradio.com și toate au aplicații pentru Android, iOS, Blackberry și chiar pentru Windows Mobile

 4. De preferat , daca esti la volan , conduci ! Atat !
  Fara radio , fara telefon , fara alte activitati care
  iti pot distrage atentia de la ce ai de facut , adica
  sa conduci . Din aceasta cauza se intampla cele
  mai multe accidente -> lipsa atentiei , in aceste
  conditii 1 secunda inseamna fffff mult !

 5. Pentru un drum Romania – Austria 12h de condus a mers perfect un stik cu muzica amestecata. E perfect ca sa nu te plictisesti sau sa devii somnolent la volan. Uite o parte din titluri (playlistul este ordonat alfabetic fara foldere): Bolero-Ravel, Nelu Ploiesteanu – Foaie verde mar domnesc, Souad Massi – Ghir enta, Guns Roses – Paradise City, Ionel Tudorache – La Chilia-n port, Jiana din marginime – instrumental, Vanilla Ice – Ice ice baby…. Paganini violin concerto 1 – vilonist rus, Ac/dc- tunderstruck
  Ideea e ca dupa 2-3 melodii din playlist nu stiai ce o sa urmeze si a fost o adevarata distractie sa ghicesti genul urmatoarei melodii ….. Asta ne-a tinut fresh cam tot drumul…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.