Muzică online, gratuită, pentru (aproape) toate gusturile, pe Napster.fm

Dacă în postarea anterioară am vorbit despre Songr, unul dintre cele mai bune programe pentru Windows cu care putem descărca muzică de pe Internet, profit de ocazie pentru a vă prezenta Napster.fm, un serviciu online pentru ascultat muzică de toate genurile, foarte asemănător cu cele prezentate în urmă cu un an pe nib.ro. Muzica de pe Napster.fm este extrasă din video-urile de pe YouTube și prin urmare, diversitatea este garantată. În ceea ce privește designul player-ului Web, e drept, acesta pare rupt din anii 90, dar cum aspectul nu presupune un impediment pentru mine atât timp cât calitatea sunetului nu lasă de dorit, n-am nimic de obiectat din acest punct de vedere.

Napster.fm - muzică online gratis

Pentru a putea asculta muzică pe Napster.fm, deși este posibilă, înregistrarea nu este obligatorie. În schimb, dacă ne înregistrăm, vom putea păstra atât setările cât și playlist-ul creat (vizibil în Library). Și că tot veni vorba de playlist, în secțiunea Discovery avem o listă actualizată în timp real, formată din melodiile adăugate recent în baza de date a serviciului.

În concluzie, pot spune despre Napster.fm că este un serviciu interesant dar al cărui viitor poate depinde foarte mult de YouTube și deciziile luate de cei aflați la cârma acestuia, iar acest aspect nu mă convinge prea tare să-mi fac un obicei din a-l folosi. Ideea, recunosc, îmi place mai ales datorită faptului că tot codul sursă al playerului a fost făcut public în speranță că, în cazul în care serviciul va fi închis datorită reclamațiilor primite de la proprietarii de conținut, acesta să poată fi relansat de către orice binevoitor.

Link: Napster.fm

Un comentariu

 1. Aduc si eu 3 recomandari pe bancul de proba .
  1. Jukesy … de ce ? este bun , ptr. ca listeaza albume intregi dupa autor intr – un loc , te scuteste de navigari suplimentare , motor Ytube
  https://t7.hu/0ef1
  2. Youtify … de ce ? , ptr. ca are motor cautare Ytube , Soundcloud , OfficialFm
  https://t7.hu/0ef2
  3. Pintubest … de ce ? , ptr. ca place pur si simplu
  https://t7.hu/0dzj
  .. si lista poate continua .. spor la articole ✔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.