Need for Speed Most Wanted pentru PC gratis!

Need for Speed Most Wanted pentru PC poate fi descărcat gratis „din partea casei”, de pe Origin.com, magazinul de jocuri oficial al Electronic Arts!

download Need for Speed Most Wanted

Un cont pe respectivul site e tot ce veți avea nevoie pentru a putea beneficia de descărcarea gratuită a jocului complet. Crearea unui cont nou este gratuită și nu vă va răpi mai mult de câteva secunde! După crearea și activarea contului, veți putea descărca jocul fără costuri!

Înainte de a descărca jocul va trebui să instalați programul Origin și să vă logați în contul pe care tocmai l-ați creat. După autentificare accesați acest link, dați click pe butonul Download now for free, apoi apăsați, în fereastra pop-up ce se va deschide, butonul Launch Origin.

launch origin

Dacă vi se va cere acordul, permiteți site-ului să lanseze programul. Origin ar trebui să se deschidă în fereastra promoției. Dați click dreapta pe coperta jocului Need for Speed Most Wanted pentru afișarea butonului de download.

download nfsmw prin origin

Vor apărea alte două ferestre noi. În prima veți fi întrebați ce scurtături spre joc vor fi create în PC, iar în următoarea va trebui să confirmați că sunteți de acord cu termenele și condițiile.

8 Comentarii

 1. Iti dai seama ce chestie, dupa ce EA sta in topurile „the most hatred company” de 10 ani, i-a gasit bunatatea sufleteasca, phuah.

 2. Nu mulțumesc,
  Dacă vor să îl dea gratis să îl dea fără prostiile lor de Origin și alte DRM-uri, conturi, etc.
  Mie îmi plac jocurile în format ISO sau exe fără să mai instalez 20 de tâmpenii odată cu ele.

  Mie mi-a plăcut mult versiunea din 2005.
  Ăsta cum e față de acela?

  1. e urât că nu e full-screen, dar e o șmecherie să-l faci FULL-SCREEN, am crezut că e versiunea veche, că a mai înbunătățit-o, dar e alt joc :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.