Nivelă pentru patina de blitz, foarte utilă pentru fotografii panoramice și filmări

La o prezentare la care am participat la începutul anului, unul dintre fotografii de acolo avea montată pe DSLR, în patina de blits, o nivelă asemănătoare cu cea din imaginile inferioare, la care apela de fiecare dată când filma cadre scurte.

nivela patina blitz

Am căutat așa ceva la noi, am găsit-o doar în catalogul celor de la F64, dar nu și pe stoc. Nu am mai așteptat și am comandat-o la GearBest.com, care încă o mai au la 3,34$.

Pe mine mă ajută în special la realizarea fotografiilor panoramice; fac destul de multe și abia aștept să le printez și transform în tablouri fragmentate când ne vom muta la „casa noastră”.

tablou fragmentat

Singura chestie care nu-mi place la modelul achiziționat de mine, de altfel singurul găsit pe unde am căutat, e că are muchiile foarte ascuțite, de parcă ar fi costat o avere rotunjirea lor.

nivela cu 3 bule de nivel pentru patina de blitz

În rest n-am nimic de comentat, ci din contră, nivela s-a adeverit a fi la fel de utilă și în cazul fotografiilor close-up ale gadget-urilor și plantelor, care nu mai trebuie prelucrate pentru a nu mai da impresia că se scurg din cadru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.