No.1 D6, un smartwatch cu 3G, 1GB de memorie RAM și procesor quad-core de 1.3 GHz

Dacă v-aș spune să vă imaginați un gadget cu Android 5.1, procesor quad-core de „doar” 1.3 GHz, 1GB de memorie RAM, 8 GB ROM, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth și 3G, la care se mai adaugă și ecranul protejat cu un strat de safir, probabil v-ați imagina un smartphone, dar ați greși. E vorba de un… smartwatch! Mai precis, despre NO. 1 D6.

Ca să înțelegeți de ce este atât de impresionant, trebuie să aruncați o privire peste recenzia lui Cubot Note S, smartphone „motorizat” de același chipset MTK6580, datorită căruia NO. 1 D6 poate etala acum multe dintre funcțiile ce-i asigură un loc în primele poziții ale topurilor gadget-urilor din aceeași categorie.

Nu știu câți dintre viitorii proprietari îl vor  folosi pentru a efectua apeluri prin propria-i cartelă Micro-SIM, ori pentru a găsi adrese folosindu-se de modulul GPS în timp ce vor ascultă, la căștile bluetooth conectate la el, postul de radio preferat, dar având de ales între un model care să nu dispună de acestea și unul căruia să nu-i lipsească, majoritatea l-am prefera.

Acumulatorul e singurul care nu-mi inspiră foarte mare încredere —deși, pe de altă parte îmi e foarte greu să accept că fabricantul ar fi putut risca neasigurându-se că ceasul va beneficia de o bună autonomie— ținând cont de ce monstru trebuie să alimenteze.

Lămuriri cu privire la acest aspect vom primi abia după 15 iunie, când majoritatea retailerilor chinezi ce-l listează la precomandă, printre care și GearBest, vor începe să-l expedieze. Cât despre precomenzi, dacă vă tentează însă nu vreți să dați mai mult de 50$ pe el, fiți pe fază și rezervați unul, folosind voucherul D6GB, în 6 și 7 iunie.


Apropo de reduceri, și LE1 PRO X800 este în promoție, acesta putând fi achiziționat cu 20$ mai puțin decât de obicei folosind voucherul LT1PGB la plasarea comenzii, preț deosebit de competitiv judecând după specificațiile-i tehnice și recenziile existente.

6 Comentarii

  1. Întrebare: dacă ecranul smart-ceasului este pătrat/dreptunghiular şi cifrele orelor sînt situate la distanţă diferită faţă de centrul de rotaţie(!), atunci lungimea limbilor ceasului se modifică în funcţie de poziţie ? Întreb pentru că nu am avut ocazia sa analizez de aproape vrun ceas de aista, şi şi pentru că sînt curios !

  2. Radioul merge fara „antena” formata din cablul castilor? Ca ai zis ca merge sa asculti radio cu casca bluetooth.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.