Noile drivere GeForce aduc o îmbunătățire de până la 71% a performanței!

Aveam tot felul de probleme cu driverul lansat în 10 Martie, așa că stăteam cu ochii pe site-un Nvidia așteptând noile versiuni. Astăzi compania a lansat versiunea 337.50 beta a driverelor pentru familia GeForce, anunțând cu surle și trâmbițe o îmbunătățire a performanței de până la 71% după instalarea acesteia; am instalat-o, desigur, și vă recomand să procedați la fel.

După cum puteți observa în capturile de ecran de mai sus, Windows Experience Index al Windows 7 a notat o îmbunătățire a performanței graficii, așa că mai rămâne de văzut dacă și problemele experimentate până acum au dispărut odată cu această nouă versiune.

Per total sunt mulțumit de îmbunătățiri, așa că recomandarea mea este să instalați driverul beta 337.50 dacă dispuneți de o grafică ce îndeplinește cerințele necesare instalării acestuia. Îl puteți descărca de aici.

6 Comentarii

  1. De curiozitate luandu-ma dupa imaginile postate de tine am intrat si eu in Control Panel si la mine e afisat asa:NEW HARDWARE DETECTED.YOUR WINDOWS EXPERIENCE INDEX NEEDS TO BE REFRESHED,iar la Base Score am 5,2.Cam putin.Am Windows 7 SP1.Daca-i dau Refresh Now,ce se intampla?Imi instaleaza acest driver 337.50?

    1. Se realizează analiza și-ți arată noul punctaj. Driverul va trebui să-l instalezi manual, n-are a face.

  2. Scuze ca revin dar mai bine sa intreb decat sa fac o prostie.Dupa refresh mi-a indicat acelasi scor ca si inainte,adica de 5,2.Driverul asta e pentru placa video(placa grafica)sau am inteles eu aiurea?La mine scrie ceva de RADEON.Te intreb pentru ca mi-e sa nu stric ceva pe acolo si sa nu mai pot rezolva.Nu prea ma pricep la drivere,dupa cum vezi.Pe scurt,Cristi,te rog spune-mi ce se intampla daca instalez acest 337.50.Ce ar trebui sa observ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.