Noua pagină oficială pe Facebook. Îți… place?!?

Înainte de toate vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați abonat la noul Flux RSS al blogului, în urma apelului făcut săptămâna trecută. Îmi face o foarte mare plăcere să știu că găsiți pe acest blog articole suficient de utile încât să aveți motive pentru a vă abona! Vă mulțumesc!

Astăzi am șters pagina oficială a blogului pe Facebook și am creat una nouă. Nu era absolut necesar să fac acest lucru, dar, după cum mă știți, îmi plac schimbările și în plus am avut un motiv destul de bun să înregistrez una nouă: Facebook nu permite modificarea numelui paginilor cu mai mult de 200 de fani. Și aveam mai mult de 200.. Așadar, noua pagină oficială a blogului pe Facebook o puteți accesa aici și arată așa:

facebook.com/cristianls.ro

Am încărcat de moment și câteva fotografii, printre care și doza de Coca-Cola personalizată cu numele blogului, primită cadou de la Oana. Tot în albume veți găsi și fotografii făcute de mine ori de Ștefana, pe care le puteți utiliza după bunul plac, cu o singură condiție: „Dacă vă îmbogățiți de pe urma lor, facem 50/50! Asta să fie clar! 🙂

Iar dacă noua pagină oficială a blogului pe Facebook vă place, apreciez fiecare „Like” pe care-l dați! Nu, nu mă îmbogățesc de pe urma ei și nici nu primesc 0,05€ de la Facebook pentru fiecare fan, însă mă ajută să fac blogul cunoscut și altor persoane interesate de subiectele tratate aici. Vă mulțumesc!

2 Comentarii

  1. Dece nu pot sa intru pe Facebook. Acesta este bun sau nu ca daca nu numai intru pe Facebook. Si le spun si pretenilor mei sa nu mai intre pe el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.