Office pentru Windows 10 va fi gratuit pentru smartphones și tablete de până la 8”

Microsoft anunță într-un articol publicat astăzi că pachetul Office pentru Windows 10 va fi gratuit pentru smartphones și tablete de cel mult 8 inci și va veni preinstalat în acestea. Cum era de așteptat, suita va fi distribuită prin Windows Store.

Outlook tablete Windows 10

Pachetul Office pentru Windows 10 va fi lansat cel mai probabil odată cu Windows 10, însă în următoarele săptămâni o versiune preview a acestuia va fi pus de companie la dispoziția tuturor celor interesați să-l testeze.

Office 2016 va fi lansat spre sfârșitul anului și upgrade-ul de la Office 2013 va fi gratuit pentru toți cei care dispun de un abonament Office 365. Conform Microsoft, Office 2016 va oferi o experiență de utilizare mult mai bună, pachetul fiind conceput pentru utilizarea în PC-urile care dispun de o tastatură și un mouse.

Nu sunt oferite și alte detalii, dar unele zvonuri spun că pachetul va include un nou asistent, Tell Me, o integrare mai bună cu OneDrive și, printre altele, diverse îmbunătățiri pentru gestionarea email-urilor cu Outlook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.