Oukitel K6000 Pro, smartphone-ul cu acumulator de 6000 mAh, disponibil la precomandă!

Spre diferență de ceilalți producători de smartphone-uri, Oukitel a mizat pe dotarea propriilor terminale cu acumulatori de mare capacitate și o optimizare cât mai bună a software-ului, iar pentru a nu dezamăgi, inclusiv a amânat câteva lansări anunțate cu surle și trâmbițe.

Deloc surprinzător, cu Oukitel K6000 a dat lovitura, vânzând mai multe unități decât probabil s-au așteptat inițial, ajungând la concluzia că o versiune îmbunătățită este necesară, ceea ce au și făcut și prezentat cu numele de Oukitel K6000 Pro.

Oukitel K6000

Spre diferență de prima, versiunea Pro are 32GB spațiu de stocare internă, 3GB de memorie RAM, un procesor MTK6753 64bit octa-core tactat la 1.3GHz, o cameră foto principală de 13 megapixeli (SW 16MP), senzor de amprente și display FHD protejat cu un strat Dragontrail.

Având certificarea IP64, contrar aparențelor, Oukitel K6000 Pro nu este un smartphone cu care să te porți cu mănuși, fiind rezistent la apă, praf și noroi, din care va scăpa întotdeauna nevătămat, calități deloc sau foarte rar întâlnite la un dispozitive din aceeași gamă de preț.

Oukitel K6000 Pro

O altă noutate față de primul model o reprezintă sistemul de operare ales, de această dată fiind vorba de Android 6.0 Marshmallow, ideal pentru un smartphone de la care se dorește, înainte de toate, o autonomie cât mai mare.

Oukitel K6000 Pro se va vinde cu aproximativ 250$, dar doritorii își pot rezerva unul pentru doar 200$ la GearBest.com, magazin care îl va expedia începând cu data de 20 mai.


Iar dacă tot am adus vorba de GearBest, zilele acestea au o campanie în cadrul căreia ZTE Axon Elite 4G International Edition poate fi achiziționat la doar 199,99$ din depozitul UE, folosind voucherul ZTEAXONEU la plasarea comenzii.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.