Opt pachete de iconițe premium pentru Android ce pot fi obținute gratuit pentru scurt timp!

Dacă doriți să schimbați look-ul iconițelor aplicațiilor instalate în propriul telefon cu Android, astăzi o puteți face gratuit cu oricare dintre cele opt pachete de iconițe premium aflate în promoție. Pentru a le activa și utiliza veți avea nevoie și de un launcher, eu încă mai folosesc Apex.

iconite android

Deoarece nu fac parte dintr-o ofertă comună, unele vor mai putea fi descărcate doar în următoarele ore, în timp cel altele vor mai fi oferite gratuit încă vreo câteva zile. Tot ce pot să vă spun e că acestă propoziție am scris-o cu o secundă înainte de publicarea articolului, așadar aveți mari șanse să le mai obțineți gratuit dacă vă grăbiți puțin.

Eu le-am instalat pe toate pentru a mă asigura că le am acolo pentru reinstalării ulterioare, după care am păstrat singurul pachet care mi-a plăcut: Bayside.

1. Bayside

Pachetul de iconițe Bayside dispune de o paletă de culori superbe, cu forme și umbre specifice pachetului Elementary, format din peste 3000 de iconițe și 19 Wallpapers de foarte bună calitate.

bayside icon pack android

Obțineți gratuit pachetul de iconițe Bayside | Redus de la 6.70 Lei

2. Delux UX

Pachet format din peste 2000 de iconițe pentru Android și 98 de Wallpapers premium. Poate fi utilizat, printre altele, cu launcherele Nova, Apex și ADW.

delux ux icon pack android

Obțineți gratuit pachetul de iconițe Delux UX | Redus de la 6.99 Lei

3. Serenity

Pachet format actualmente din peste 1800 de iconițe originale și 15 Wallpapers, actualizat lunar cu noi elemente grafice de o foarte bună calitate.

serenity icon pack

Obțineți gratuit pachetul de iconițe Serenity | Redus de la 4.99 Lei

4. Yitax

Peste 4000 de iconițe la rezoluție și 50 de Wallpapers QHD sunt oferite în cadrul pachetului Yitax.

yitax icon pack android

Obțineți gratuit pachetul de iconițe Yitax | Redus de la 3.50 Lei

5. Annabelle UI

Un alt pachet superb format din peste 2200 de iconițe de calitate și 8 Wallpapers la rezoluție QHD, actualizat săptămânal cu noi elemente grafice. Nu dispune, din păcate, de iconițe pătrate.

Annabelle UI Icon Pack Android

Obțineți gratuit pachetul de iconițe Annabelle UI | Redus de la 3.59 Lei

6. Vopor

Pachet compus din peste 4000 de iconițe și peste 70 de Wallpapers actualizat săptămânal, cu un design modern, minimalist. Pachetul de iconițe Vopor poate fi utilizat, printre altele, cu launcherele GO și TSF.

Vopor Icon Pack Android

Obțineți gratuit pachetul de iconițe Vopor | Redus de la 3.50 Lei

7. Pix-G

Pachet de iconițe pentru Android cu design inspirat de Pixel Launcher, compatibil cu launcherele Apex, Nova și GO, printre atelele. Acesta este actualizat zilnic cu noi iconițe.

Pix-G Icon Pack Android

Obțineți gratuit pachetul de iconițe Pix-G | Redus de la 4.99 Lei

8. Atomic

Voi încheia lista cu Atomic, un pachet format din peste 3300 de iconițe și peste 200 de Wallpapers de foarte bună calitate, compatibil cu launcherele Nova, GO, Sony, Mini, Holo și Apex, printre altele.

Atomic Icon Pack Android

Obțineți gratuit pachetul de iconițe Atomic | Redus de la 4.69 Lei

5 Comentarii

  1. Mulţam de informaţii, le-am instalat pe cele 4 încă disponibile, dar am ramas la Moonrise Icon Pack în combinaţie cu FastKey Launcher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.