O mică pauză…

Pentru că merităm cu toții o vacanță, voi lua o pauză de aproximativ 2 săptămânii. Voi reveni cu articole noi după revelion, în cea de-a doua săptămână a 2014, dacă totul va decurge așa cum sper acum. Până atunci, profitați de sărbători, de iarnă, de cei dragi! Sărbători fericite!

Sărbători Fericite!

Tags:

14 Comentarii

  1. Da’ bravo mane, ne respectăm și noi :). Și eu care credeam că acum urmează tone de articole :)). Eu credeam că am vacanță de la serviciu, dar mi-am luat țeapă. Am liber doar de Crăciun și de revelion. Dacă aveam măcar o săptămână vacanță, scriam foarte mult.. dar ce să zic și eu acum.. Eu n-am să iau vacanță nici pe blog. O să mai adaug câteva articole zilele următoare și atunci când am timp… oricum, eu n-am scris zilnic. Am mai avut și pauze scurte.

    Păi ce să zic.. Sărbători Fericite alături de cei dragi, pace, armonie, sănătate, fericire, noroc și tot ce vrei. Un Crăciun și un An Nou fericit. Poate ne mai auzim și pe FB zilele următoare…

    1. În ultimii 6 ani n-am avut concediu de sărbători. Mi-a cam venit și mie rândul…

  2. Sarbatori fericite Cristian, intregii familii si celor care citesc acest blog, si pentru toata lumea le doresc momente de bucurie alaturi de cei dragi. Si un an 2014 plin de realizari.

  3. Un Craciun fericit iti doresc alaturi de cei dragi si un an nou 2014 cu multe impliniri materiale dar si sufletesti si mai ales cu multa sanatate pentru a putea sa ma bucur de patratelul portocaliu RSS cu articole de la tine.Te voi”urmari”pretutindeni.Numai bine!

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.