Pauză de câteva zile

S-au aliniat planetele, au reușit ritualurile Voodoo, am fost blestemat, deocheat ori s-a supărat depanatorul de calculatoare pe mine că-l las fără pâinea de zi cu zi cu tutorialele mele, habar n-am. Ce știu e că toate astea trebuie să ajungă în stomacul meu și efectul lor să se simtă pentru ca eu să pot reveni pe blog.

medicamente

Abia am început să le iau, la două zile după ce «mica răceală» s-a adeverit, conform unei doamne cu studii la Babeș-Bolyai, a fi ceva mai mult și mai grav decât am crezut inițial. Ce e ciudat e că am momente în care doar fac febră, altele, mai dese și mai lungi, în care nu-mi amintesc să mă fi simțit mai rău vreodată. Asta e, la tăți ni-i greu…

12 Comentarii

 1. Sa te faci bine Cristi.Insanatosire grabnica iti doresc.Patratelul portocaliu,mult iubitul RSS de la browserul meu,tanjeste dupa articole.Numai bine!

  1. Sa va dea D_zeu sanatate,sa relua-ti postarile. Eu sunt dependent de postarile dumneavoastra.
   Sănătate.

 2. Multa sanatate ! Uneori, corpul oboseste atat de tare incat singur cere o „reformatare” . Din nou multa sanatate !

 3. Sanatate iti doresc ! Las’ pe noi cu celelalte nimicuri.De cand postezi aici am mai invatat cate ceva si sa ne bagam mainile.

 4. O sa comentez si eu si voi fii dur un pic ….. am trecut de 5X si de 28 de ani (1986) nu am fost la medic , si atunci numai pentru niste copci de pus la un deget , cred ca si din cauza ca … fiecare zi ceaiuri combinate de plante nedicinale , bitter medicinal facut de casa si ieftin , tincturi , samburi ( in , susan , dovleac , arahide , ) lapte din canepa … si multa miscare
  – cine nu face un dram de preventie cu trecerea timpului va consuma mai multi bani , nervi si energie petr. recuperare
  – in rest pentru cazuri urgente recomand Argintul coloidal la flacon mic si pret accesibil (6 lei) , cine nu cunoaste un mini info ….
  https://bit.ly/1PYC2MJ …… https://bit.ly/1PYC9aZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.