PC Image Editor: un editor de imagini ușor de folosit, gratuit, simplu și la obiect!

PC Image Editor este genul de program pe care l-aș folosi dacă n-ar exista Paint.NET. Acesta este oferit gratuit pentru a fi utilizat în scopuri necomerciale, este intuitiv și ocupă doar 6 MB. Aceste aspecte, pe lângă funcțiile de reglare a luminozității, contrastului și  saturării culorilor, îl transformă într-un instrument excelent pentru realizarea rapidă a sarcinilor de editare de zi cu zi cu care se confruntă un fotograf amator și nu, PC Image Editor nu este genul de program de modificat poze care să includă zeci de efecte prestabilite, ci unul care lasă utilizatorul să aleagă valorile optime îmbunătățirii fotografiilor.

PC Image Editor

Mare parte dintre filtrele Sharpen, Zoom Blur, Motion Blur, Gaussian Blur, Noise, Diffuse, Mosaic, Maximal, Halftone și Emboss, disponibile în PC Image Editor, formează colecția celor pe care le folosesc cel mai des la procesarea fotografiilor și pot spune că, în marea majoritate a cazurilor, rezultatele obținute cu acestea au fost mai mult decât satisfăcătoare.

Principalele caracteristici ale PC Image Editor


Pentru a nu pierde timpul rescriind informațiile oferite pe site-ul oficial al programului, am făcut un screenshot al listei ce cuprinde principalele sale caracteristici:

Principalele caracteristici ale PC Image Editor

Din punctul meu de vedere, PC Image Editor, cel puțin în Windows, include instrumentele ce-i lipsesc programului Fotor, despre care v-am vorbit săptămâna trecută, și prin urmare acestea pot forma echipa perfectă în calculatorul oricărui pasionat de fotografie și/sau postprocesare foto. PC Image Editor poate fi descărcat de pe site-ul oficial al dezvoltatorului, este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows și poate fi utilizat gratuit în scopuri personale.

Un comentariu

  1. salutare,nu reusesc sa conectez laptopul la tv prin HDMI,si asta in urma reinstalari Windousului ,si eu nu pricep deloc si nu pot ajunge curand la cel ce mia injstalat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.