Perfect Effects 8 Premium Edition Gratis!

Dacă sunteți pasionați de fotografie sau lucrați în domeniu, presupun că ați auzit și chiar utilizat Perfect Effects 8 Premium Edition, unul dintre cele mai complete programe și totodată pluginuri de postprocesare pentru Photoshop. Acesta, după cum probabil știți, este disponibil pentru Windows și OS X și, în mod normal, costă 99$, un preț deloc piperat pentru facilitățile pe care le oferă.

Perfect Effects 8 Premium Edition Gratis

onOne Software, dezvoltatorul său, oferă pentru o perioadă limitată de timp licențe gratuite pentru toți cei care se abonează prin email, la newsletter-ul companiei.

Pentru a obține gratuit o licență de activare a Perfect Effects 8 Premium Edition, vizitați pagina oficială alocată promoției cât mai curând posibil.

În cazul în care este pentru prima dată când auziți de acest plugin și aveți nevoie de ajutor la utilizarea sa, vă pun la dispoziție, în continuare, un playlist cu toate tutorialele oficiale.

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=qBjRK5SKIQ0&list=PLbj4MBPcVWiUcA7CW3QfvSVldh0_4OB3o&feature=share

Cerințe de sistem:

  • OS: Windows 7, Windows 8 & OS X 10.7+
  • Arhitectura : 64 de biți
  • RAM: 4 GB+
  • Video: 256 MB+ (dedicată)
  • HDD: liber 1,5 GB

5 Comentarii

    1. @zame77, îmi pare rău că mă văd nevoit să te dezamăgesc, dar programul nu poate fi instalat pe sisteme de 32 de biți. N-am menționat în articol deoarece, sincer îți spun, nu i-am dat importanță, eu folosind de pe vremea lui Vista doar sisteme de 64 de biți. Îmi cer scuze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.