Piston 3 Youth Edition, probabil cele mai proaste căști fabricate vreodată de Xiaomi

Dacă vă bătea gândul să achiziționați la un moment dat o pereche de căști Xiaomi Piston 3 Youth Edition, renunțați la idee. Sunt, de departe, cele mai proaste căști pe care le-am folosit vreodată.

casti xiaomi piston 3 youth edition

Am cumpărat două perechi, una dintre ele pentru un prieten, ambele de foarte proastă calitate din toate punctele de vedere. Eu le-am folosit cu Xiaomi Mi 5, el cu un Lumia. De la microfon la cablu și difuzoare, niciunul n-are calitatea promisă în materialele de promovare.

Când vorbeam cu cineva la telefon, interlocutorul mă auzea slab sau deloc, în reprize, uneori inclusiv cu pocnituri pe fundal, semn că ceva nu era fixat cum trebuie. Muzică nu poți asculta la ele, poți însă nicidecum într-un mod plăcut, fiind, din acest punct de vedere, la nivelul celor primite gratis atunci când călătorești cu trenurile sau autocarele europene.

casti tren renfe

Deși nu m-am dat bătut, și le foloseam pentru a asculta podcasturi atunci când aveam cumpărături sau treburi de făcut prin cartier, n-au rezistat nici o săptămână, cedându-le de această dată cablul în dreptul mufei Jack. N-am încercat să le repar, nu merită efortul.

casti piston xiaomi

Poate am nimerit noi un lot problematic, încrederea în calitatea produselor Xiaomi mă determină să iau în calcul și această variantă, însă chiar și așa n-aș putea să le recomand cuiva, vreodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.