Cum se poate afla numărul de serie al cartelei SIM

Anul trecut și-a schimbat Oana telefonul. Pentru a putea folosi cartela în acesta, am decupat-o astfel încât să ajungă la dimensiunile unui micro-SIM. Acum vrea și ea pe Digi Mobil, dar mai vrea și să-și păstreze numărul actual de telefon, lucru imposibil de realizat fără a deține numărul de serie al cartelei SIM căreia îi este asociat, număr care a ajuns în coșul de gunoi în fragmente, anul trecut.

sim-cosmote

Am sunat la Cosmote Telekom, că mi-au zis de la RDS că ei o știu cu siguranță. Așa este, dar, pentru că magenta, tipa de la celălalt capăt al firului mi-as spus că trebuie să solicit un nou SIM, pentru doar 2€, altfel n-are de unde să știe cine e posesorul numărului de telefon (asta chiar și în condițiile în care a văzut numărul de pe care apelam, eram capabil să-i spun cu cât am reîncărcat cartela în ultimii 2 ani și care au fost ultimele 50 de apeluri efectuate sau primite).

Deși îmi e puțin rușine să recunosc, soluțilile sunt mai la îndemână decât credeam. Dintre toate, eu am optat pentru aceasta, așadar n-a mai fost nevoie de un nou SIM.

11 Comentarii

  1. Salut!te rog mult zi-mi si mie ce sa fac ca nu mai pot de nervi am un Leptop Sony vaio si un tv samzung led si nu pot sa văd la tv de pe Leptop am mufa in tv hdmi si in Leptop vga am făcut setări in Leptop si degeaba am încercat cu 2 cabluri si tot degeaba te rog dă-mi un detaliu ceva!?!

  2. Buna ziua as dori și eu să aflu seria la o cartela care am pierduto și vreau să o transfer la abonament dar îmi trebuie seria și nu știu cum să aflu mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.