Cum se poate asculta muzică de pe YouTube pe telefon (Android) în fundal (având telefonul blocat sau folosind altă aplicație)

Până în momentul în care aplicația oficială a YouTube pentru Android va permite redarea în fundal a videoclipurilor, dacă va permite vreodată acest lucru, cei care n-au făcut ROOT și prin urmare n-au putut instala Xposed Frameword și modulul YouTube Background Playback, pot asculta muzică în fundal, inclusiv playlist-uri, pot folosi FireTube.

muzica youtube fundal

Aplicația poate fi descărcate din diverse magazine, dar eu vă voi pune la dispoziție doar link-ul spre magazinul oficial Google Play, de unde o puteți achiziționa cu 11 lei, precum și cel din Amazon AppStore, unde încă mai poate fi obținută gratuit.

Dacă preferați să o achiziționați (aplicația merită fiecare bănuț dat pe ea), o găsiți aici. Dacă vreți să profitați de faptul că Amazon AppStore o oferă gratuit utilizatorilor săi, descărcați aplicația cu același nume și instalați-o în dispozitivul cu Android așa cum am explicat cu în urmă cu ceva timp, apoi descărcați și instalați FireTube de aici.

FireTube este la momentul de față, din toate punctele de vedere, cu mult peste orice altă aplicație care permite redarea în fundal a videoclipurilor de pe YouTube. După cum veți vedea, aceasta va afișa în sertarul de notificare, pe durata funcționării, un widget din care veți putea întrerupe sau relua redarea, reveni la clipul precedent sau trece la următorul.

Mai mult, FireTube permite crearea de playlist-uri proprii, configurarea unui timer care să întrerupă redarea după un anumit timp (funcție utilă dacă obișnuiți să ascultați muzică pentru a adormi mai ușor), repeta piesa curentă, tot playlist-ul sau amesteca videoclipurile din playlist.

3 Comentarii

  1. Salut! Exista si aplicatia OGYoutube, care este foarte buna pentru background playback atat cu ecranul stins, cat si in alte aplicatii). Imi place mai mult decat FireTube deoarece este un mod al aplicatiei originale si are acelasi design si in plus o multime de setari utile (default resolution, se pot downloada video-uri, etc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.