Primul episod al primului meu podcast!

Fiind primul meu podcast, presupun că e normal să fiu foarte emoționat vorbindu-vă despre o idee care în sfârșit s-a materializat. Sper să vă placă, sau măcar să-mi spuneți ce ar trebui să schimb pentru a fi pe placul vostru!

E scurt, că n-am vrut să fie plictisitor încă din primul episod, dar spuneți, merită să pregătesc un nou episod, sau o las baltă că nu-i de mine „meseria” asta?!? Mulțumesc!

62 Comentarii

 1. Efectiv nu stiu ce sa spun. Invatat cu tine cu tutoriale, prezentari softuri si toate cele dintr-un domeniu serios ca IT mi se pare putin ciudata trecerea de la omul serios si calculat cu care am fost invatat de atata timp, la omul glumet si pus pe sotii. In fine este alegerea ta si mai ales daca va avea si priza la public va fi si mai bine.

 2. Pentru un podcast pilot e aproape OK. Cred ca trebuie sa lucrezi la partea de sonor. Nu e normal sa nu auzi ce vorbesti din cauza muzicii. In rest: episodul urmator.

 3. Poate mi se pare, dar calitatea inregistrarii vocii tale trebuie sa fie mai buna (sau sa comprimi mai putin vocea). Si da, nivelul vocii mai sus, sau media aritmetica intre compresie si nivel sonor :))) In rest, cum ti-am spus azi, dureaza foarte mult sa produci un asemenea episod, chiar daca ai mana formata. De aceea sper ca motivatiile curente sa fie la fel si la episodul 100 si la episodul 1000. In rest, mai ceva ca UNDA VESELA, care era duminica parca pe la radioul bunicii :)). It was fun. Trebuie sa il reascult, pana mai faci macar unul … Bafta :)

  1. Nu ți se pare, calitatea audio e chiar… varză. Am vrut să testez formatul, nu calitatea, de-asta nici n-am investit în echipamente și nici n-am depus un efort prea mare la postprocesare. Mulțumesc pentru feedback, mă bucur că ți-a plăcut!

 4. Foarte tare Cristi ?mie mi-a placut mult si sunt curioasa sa ascult urmatorul . Si imi place ca ai stil si voce calda placuta de ascultat …. eu cred ca si asta este important. ?

  1. Mulțumesc! Va veni, promit! Nu mă așteptam să aibă mai mult de 50 de redări, dar tocmai am observat că a trecut de 150!!!! :o

 5. Mai, a iesit bine…mai ajustezi pe parcurs ceea ce nu ti se pare TIE, in regula….hai sa fim seriosi, nu-ti vei lua un microfon de 1000 euro pt asa ceva (saaau….).
  Una peste alta, stii ce e de apreciat?…..In secolul vitezei, cand altii nu au vreme sa se partaie, tu gasesti timpul necesar sa faci ceea ce-ti place si asta conteaza foarte mult, stiind ca asa ceva nu se face doar pocnind din degete…
  Bafta!

  1. Mulțumesc! E greu cu timpul, într-adevăr, dar prefer să dorm mai puțin pentru a putea face mai multe chestii care-mi plac!

  1. Nu știu despre ce emisiuni vorbești, poate-s prea tânăr. :D
   Altfel, îmi pare rău că nu ți-a plăcut, dar îți mulțumesc pentru sinceritate!

 6. „Mie, ca sa fiu sincer, mi-a placut foarte mult, sînt educative si duioase”. Serios acum, mi-a placut si m-a amuzat!

 7. Salut, i-mi place ca ai „vorbele la tine” cum se spune dar cred ca ar trebui sa faci cumva un balans intre coloana sonora si vocea ta .
  Oricum, esti un fenomen pentru ca ai timp sa faci toate aceste lucruri diverse ……Te apreciez pentru asta.
  Toate bune!!!

  1. Voi face tot posibilul ca următorul episod să se audă mai bine, aștept să-mi spui, după ce-l vei asculta, dacă se apropie de așteptările avute. Mulțumesc!

 8. Pe foarte pe scurt: mi-a plăcut mult !
  Varianta normală: obişnuit ca să zic aşa cu articole scrise, foarte bine scrise(!), de această dată am avut o surpriză foarte plăcută să dau şi peste un altfel de articol. Că mi-a plăcut e puţin spus. Este ceva surprinzător de plăcut ! Din partea mea ai toată admiraţia pentru ceea ce faci, respectiv încerci mereu tot felul de lucruri, fiecare experienţă adăugându-se la mereu celelaltele şi completînd un profil complex şi deschis. N-aş şti totuşi ce sugestii să sugerez pentru că nu e un domeniu în care să mă pricep prea mult, atît numa pot să-mi dau sama că un episod într-adevăr „durează foarte mult”, iar faptul că învingi chiar şi obstacolul timpului (un obstacol de netrecut pentru mulţi fiind) demonstrază un caracter puternic.
  Şforţa să fie cu tine şi pentru următoarele episoade !!!

  1. Mulțumesc! Într-adevăr, pentru 5 minute de podcast am lucrat ore bune, dar reacțiile voastre a făcut să merite fiecare secundă investită!

 9. super ..felicitarile mele am ras de unul singur ca nebunul…sigue asi !!! ai putea foarte bine sa lucrezi la radio…vreau urmatorul !!

 10. Aceeasi maniera in care ne-ai obisnuit, una funny :P
  Nu ar strica pe viitor in urma feedback-ului pozitiv asupra acestei idei conturate sa abordezi si alte teme si subiecte de discutii din diverse domenii desigur daca acest lucru este posibil .
  Toate cele bune si sper sa iti pastrezi acest obicei duminical de acum incolo, la cat mai multe „succes-uri” .

  1. Da, este posibil și voi trata și alte subiecte până în momentul în care dau cu formatul care să vă placă tuturor. Mulțumesc!

  1. Mulțumesc! La video nu mă bag, au și gravidele YouTube și la cât de frumos sunt, nu vreau să am niciun viitor prunc pe conștiință. :D

 11. „Aș putea îndrăzni să am curajul de a cuteza” să spun că mi-a plăcut foarte mult? M-am amuzat copios și chiar îmi doresc să audiez de-acum înainte duminica acest nou „proiect”. Și eu consider că se mai poate lucra puțin la voce (ceva mai clară să fie, știți dvs.).
  În încheiere: „Fără podcast, viața e pustiu!”
  Și https://www.youtube.com/watch?v=pluCZdattzg

  1. Nici nu știi cât mă bucur aflând că ți-a plăcut! Mulțumesc! A, și-ți mai spun o dată ceea ce ți-am spus în nenumărate rânduri: fă-mă să mă simt bine, tutuiește-mă, te rog!

  1. Mulțumesc! Nu îți fă nici o grijă din acest punct de vedere! Voi scrie în continuare pe blog. Podcastul e o unealtă cu care vreau să elimin prăpastia asta dintre mine și cei mai mulți dintre voi.

 12. Exceptional!!! Foarte tare,și sa știi ca nu e plictisitor ba din contră ar fi fain dacă ar fi mai lungi viitoarele podcasturi. Respecte :)

  1. Mulțumesc! Mă gândeam ca episoadele să aibă 15 minute, mai mult de atât ar deveni obositor pentru voi și imposibil de realizat, dpdv al timpului necesar producerii, pentru mine.

  1. O astfel de afirmație mă face să am emoții mari, dă de înțeles că mai bine nu se poate… Sper să nu te dezamăgesc în următoarele! Mulțumesc!

 13. Buna treaba.

  Un intro mai scurt cred ca ar fi mai potrivit, cel putin asa cred eu. Cand vizionez un filmulet pe youtube si are un intro mai mare de 15-20 sec, il inchid. Doresc sa ascult continultul, nu un intro de zeci de secunde :)

  Multa bafta

  1. Ai dreptate, am uitat să îi scriu lui Cristi despre intro.
   Mult, mult prea luuuuung, și la căști userul se plictisește până ajungi la microfon, darămite pe un clip video ? :)

   Știi cum e faza asta, Cristi ?
   E ca și cum ai fi la radio și ai întârzia la emisiune. Operatorul de la mixer pune generic, muzică, apoi cortina muzicală, iar tu apari fugind în studio și intri direct în emisie :) Eu am pățit-o pe viu la radio, când am întârziat și am fugit în studio, mai-mai să fac atac de cord :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.