Poftă de mișcare la Festivalul Sportului Sibiu 2013!

Astăzi, deoarece am fost plătit bine dinainte (greutatea mea în aur), am dat o fugă până la Festivalul Sportului Sibiu 2013, și pot să vă spun că mi-a plăcut ce-am văzut acolo! În primul rând, a participat mai multă lume decât m-aș fi așteptat să găsesc înainte de a pleca de-acasă, la vederea primelor picături de ploaie ale dimineții. Ei bine, de îndată ce am ajuns în Piața Mică am înțeles că ploaia nu e o piedică, ci un aliat al acestui festival.

Festivalul Sportului Sibiu 2013

Cu mic, cu mare, participanții fugeau de la o scenă la alta pentru a participa la toate demonstrațiile instructorilor invitați, veniți practic din toate colțurile lumii. Podul Minciunilor a fost și el asaltat de bicicletele staționare, iar timpul a fost de partea celor înscriși la maratonul Schwinn Cycling de 3 ore.

Schwinn Cycling

Indiferent de vârstă, de cum veneai îmbrăcat sau de cum ai ajuns în Piața Mică, dacă voiai să faci mișcare, făceai și nimeni nu te privea ciudat. Am văzut la festival turiști, copii, vârstnici, inclusiv o mireasă dansând Kangoo Jumps fără ghete…

mire si mireasa

Kangoo

Dans Aerobic

Zumba Toning

Zumba

Cineva mă întreba pe Facebook câte persoane au participat. Nu știu, sincer vă spun, că n-am stat să le număr… Dar estimez că au fost în jur de 1000. Iar eu, din păcate, n-am putut rămâne până la încheiere și din câte am auzit, în cea de-a doua jumătate a festivalului au fost mai mulți participanți și demonstrații și mai interesante, așadar estimările mele pot fi foarte departe de realitate. S-au dat premii, au fost și standuri în care se ofereau informații despre nutriție și activități sportive, precum și produse naturale, excelente pentru iubitorii sportului care cunosc importanța unei diete sănătoase.

Festivalul a atras și a fost apreciat de foarte mulți sibieni și nu numai, s-a simțit și trăit bine, iar asta ne confirmă că avem nevoie de mai multe evenimente de acest gen, și că efortul depus de organizatori —eu știu doar de Tudor, cel de la care am primit invitația, dar presupun că au fost mai mulți— a fost răsplătit, iar eu profit pentru a-i felicita pe această cale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.