Principalele noutăți ale Windows 10 build 10036

În timp ce Microsoft s-a răzgândit cu privire la frecvența publicării noilor versiuni beta ale Windows 10, cunoscute sub numele de build-uri, pe Internet a început să circule azi imaginea ISO a build-ului 10036, versiune care, față de ce am văzut în 9926, vine cu câteva noutăți interesante.

Windows 10 build 10036

Printre principalele noutăți pe care le veți vedea și în video-ul de 6 minute postat în continuare, veți remarca transparența noului meniu Start, posibilitatea de afișare a meniurilor folderelor din lista All apps, precum și funcția de mutare a ferestrelor dintr-un desktop virtual în altul.

În ciuda așteptărilor, din build-ul 10036 a Windows 10 lipsește Spartan, Internet Browserul care va însoți Internet Explorer în noul Windows.

Deși tocmai s-a terminat de descărcat, nu mă încumet să instalez noul build în PC-ul pe care-l folosesc zi de zi, iar asta deoarece am observat între timp că majoritatea comentariilor postate pe forumuri și bloguri cu privire la comportamentul nu-i sunt deloc favorabile. (sursa)

2 Comentarii

  1. Nu incercati build-ul asta! Mie imi dadea mereu bsod la cateva minute. Am rezolvat problema pe moment dar a doua zi a inceput iarasi.Nu am mai putut sa-l folosesc, a trebuit sa-l dezinstalez. Nu merita! Asteptam sa apara macar un build oficial mai stabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.