Aveți probleme în Windows 10?

Windows 10 tocmai a fost actualizat, a primit, cum ar veni, Service Pack 1, iar cu această ocazie majoritatea problemelor identificate pe durata primelor trei luni pe care le-a petrecut printre noi au fost remediate.

Cei care l-am instalat știm deja că e mai rapid și mai stabil, dar asta nu înseamnă că e și lipsit de erori. Eu, de exemplu, n-am reușit să instalez aplicația YubiKey Logon, aceasta raportând o eroare pentru care la momentul scrierii acestor rânduri nu găsisem o rezolvare.

probleme in Windows 10

E drept, în cazul de față nu vorbim de o problemă a Windows 10, ci de una a aplicației pe care eu încerc să o instalez, dar ceva îmi spune că nu e singura pe care o voi vedea în zilele următoare. Știu că erau probleme cu funcția de căutare (Windows Search); iată ce spunea, recent, cineva într-un comentariu în care ne solicita ajutorul:

[…] când deschid laptopul și încerc să folosesc Windows Search, acesta nu îmi afișează nimic. Îl conectez la Internet și încerc iar, merge! Opresc conexiunea, funcționează în continuare, dar după ce repornesc laptop-ul, Windows Search funcționează doar după conectarea la Internet […]

Teoretic, nici în versiunea lansată pe 27 iulie nu exista această problemă, dar o simplă căutare în Google vă va demonstra că mulți utilizatori s-au confruntat cu ea.

Aveți probleme în Windows 10?

Vouă, celor care ați instalat și folosiți Windows 10, vă funcționează totul perfect sau ați avut probleme? Iar dacă ați avut și le-ați rezolvat, cum le-ați rezolvat?

Mi-ar plăcea, dar asta decideți voi, să discutăm aici principalele erori ale Windows 10 și să încercăm, împreună, să le găsim o rezolvare. În ceea ce mă privește, voi face tot posibilul să particip cu soluțiile pe care le am la îndemână!

Nu e neapărat să depanați amintiri, puteți adăuga acest articol la favorite pentru a-l accesa rapid atunci când veți avea nevoie de ajutor pentru a găsi un remediul sau altul.

Consider că e mai util să adunăm acest timp de întrebări și răspunsuri într-un singur loc, astfel ne va fi mai ușor să le găsim, mult mai ușor decât postându-le așa cum o făceați până acum, la oricare dintre celelalte articole de pe blog.