Program de inscriptionat și copiat CD-uri și DVD-uri

Dintre toate programele de inscripționat și copiat CD-uri și DVD-uri, unul mai simplu decât True Burner nu cred că veți găsi. Asemenea programelor comerciale dedicate inscripționării și copierii dispozitivelor optice de stocare, acesta ne pune gratuit la dispoziție toate instrumentele de inscripționare și copiere de care avem nevoie. Pe durata instalării programului, la un moment dat, acesta vă va recomanda să instalați și Bara de instrumente Ask, să modificați pagina de start a Internet Browserului folosit și să înlocuiți actualul motor de căutare cu motorul Ask; sfatul meu este să debifați cele trei casete, așa cum vedeți aici, înainte de apăsarea butonului Next.

program de inscriptionat si copiat CD

Interfața programului este simplă și foarte intuitivă, aceasta găzduind trei secțiuni dedicate celor trei tipuri de dispozitive de stocare optice suportate, respectiv CDDVD și Blu-ray. Secțiunea o vom alege, desigur, în funcție de discul pe care dorim să-l inscripționăm sau copiem.

Cu True Burner putem…

True Burner este gratuit și poate fi descărcat de aici. Acesta este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows actuale, de 32 sau 64 de biți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.