Program de descarcat muzica / melodii de pe YouTube

Voi ce program folosiți pentru a descărca melodii de pe YouTube?!? Eu folosesc programul gratuit Free YouTube to MP3 Converter și sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute cu el.

Calitatea melodiilor este excepțională, iar acestea, la descărcare, sunt salvate în calculator direct în format MP3, scutindu-mă de necesitatea unei conversii ulterioare pentru a le putea asculta pe telefon, pe MP3 Player sau orice alt player audio compatibil cu acest format.

Descarca melodii de pe YouTube cu Free YouTube to MP3 Converter

Pentru a descărca melodii de pe YouTube, firește, va trebui să începeți prin a descărca și instala în propriul calculator programul Free YouTube to MP3 Converter. Îl găsiți aici (fișierul de instalare are doar 40 de MB. După descărcarea și instalarea programului, accesați site-ul YouTube și căutați clipul video a melodiei pe care doriți să o descărcați.

Copiați, din bara de adrese a navigatorului web folosit, adresa URL a videoclipului, Fără de aceasta programul nu va ști ce anume să descarce, așadar este important să nu copiați din neatenție cu totul altceva.

Program de descarcat melodii de pe YouTube - Copy URL

După copierea adresei URL a videoclipului, deschideți programul Free YouTube to MP3 Converter și lipiți-o în acesta (dând click dreapta deasupra chenarului galben ce încadrează textul „Copy a YouTube link and paste it here„).

Paste URL (lipește adresa URL) în programul de descărcat melodii de pe YouTube

Într-o nouă fereastră ce se va deschide, programul vă va anunța că melodia este pregătită pentru download. Dacă descărcarea nu pornește în mod automat, dați click pe butonul Play de culoare albastră, apoi așteptați efectuarea și completarea procesului.

Descărcare melodie de pe YouTube

Când descărcarea melodiei a fost finalizată, aceasta va fi convertită în MP3 și o veți putea accesa în Windows Explorer dând click pe iconița de culoare galbenă, indicată de cursorul mausului în captura de ecran inferioară.

Melodia a fost descărcată și convertită

Dând curs solicitării, Windows Explorer se va deschide în locul în care melodia a fost salvată în calculator după descărcare și conversie. Aceasta, după cum vă spuneam și mai devreme, va putea fi redată în orice program sau dispozitiv compatibil cu formatul audio MP3.

Melodia descărcată de pe YouTube, în calculator

Deși n-ar trebui, în situația în care întâmpinați probleme atunci când încercați să-l instalați ori folosiți, o alternativă bună ar putea fi acest program de descărcat muzică / melodii de pe YouTube, despre care am vorbit pe celălalt site, la fel de simplu și chiar mai ușor de folosit.

Singura chestie care-mi displace la Free YouTube to MP3 Converter este încercarea acestuia de a ne convinge pe durata instalării că avem nevoie de x sau y toolbar. Optați pentru instalarea particularizată și respingeți invitația de a-l instala.

Pentru a concluziona, vă mai spun că Free YouTube to MP3 Converter este compatibil cu toate versiunile sistemelor de operare Windows și Mac OS X, și nu trebuie să dispuneți de alte programe terțe pentru a-l putea folosi în condiții optime.

GetGo YouTube Downloader

În Windows, cel mai bun program de descărcat de pe YouTube video-uri și muzică, datorită funcțiilor sale, a vitezei de descărcare și a rapidității cu care realizează conversia fișierelor descărcate, rămâne GetGo YouTube Downloader. Programul este gratuit și poate fi instalat pentru a fi utilizat atât în Windows 7 și Windows 8, cât și în versiunile mai vechi ale sistemului de operare de la Microsoft.

Deși procesul de instalare este simplu, acesta nu trebuie realizat cu ochii închiși! Spun asta deoarece, în timpul instalării programului GetGo YouTube Downloader, acesta vă va cere acordul pentru a instala bara de instrumente Ask și substitui pagina de start și motorul actual de căutare al browserelor existente în PC-ul vostru, cu cel am Ask.com.

Prin urmare, atunci când ajungeți la acest pas, vă recomand să debifați casetele „Install the Ask toolbar. Set and keep Ask as my default search provider.” și „Set and keep Ask.com as my browser home page and new tabs page.„, înainte de a face click pe „I Accept„:

Ask toolbar

Interfața programului GetGo YouTube Downloader este suficient de simplă și intuitivă încât să nu aveți nevoie de ajutor pentru a-l putea utiliza la descărcarea de pe YouTube a video-urilor și melodiilor pe care doriți să le puteți reda pe smartphone sau pe PC, atunci când nu aveți acces la Internet.

După cum tocmai am spus, nu avem nevoie de un manual pentru a descărca de pe YouTube video-uri și muzică folosind GetGo YouTube Downloader, dar, deoarece sunt sigur că vor exista și persoane care se vor întreba cum se face acest lucru (întotdeauna există), voi explica, pe scurt, ce trebuie făcut.

Mai întâi, selectați și copiați adresa URL a video-ului de pe YouTube pe care doriți să-l descărcați:

Copiere adresă url de pe YouTube

Deschideți programul GetGo YouTube Downloader și lipiți adresa copiată în caseta URL a programului:

download video-uri și muzică de pe YouTube

În continuare, dacă doriți să alegeți alt loc în care să fie salvate video-urile și muzica descărcate de pe YouTube decât cel ales automat de program, faceți click pe butonul Browse de după caseta Save To, și alegeți locul în care doriți ca fișierele să fie salvate.

După descărcarea de pe YouTube a video-ului original, programul poate îl poate converti într-un tip de fișier compatibil cu dispozitivul pe care doriți să-l redați. De asemenea, dacă nu doriți obținerea unui fișier audio în urma descărcării, puteți face acest lucru selectând formatul MP3. Formatul dorit poate fi ales în lista Output.

După selectarea formatului în care doriți să fie salvat fișierul în urma descărcării sale de pe YouTube, faceți click pe butonul Start și așteptați finalizarea proceselor de descărcare și conversie:

se descarca de pe YouTube

Atunci câ descărcarea a fost finalizată, accesați folderul în care i-ați indicat programului că vreți să descarce fișierele, și verificați că totul a fost realizat conform așteptărilor.

GetGo YouTube Downloader permite descărcarea video-urilor de pe YouTube și conversia acestora în MP3MP4, WebM, FLV, AVI, VMV și FLV sau formate compatibile cu iPhone, iPod (iPod Touch, Classic și Nano) și PSP, pentru a le putea reda fără probleme în orice dispozitiv.

Download GetGo Y.D.

Dirpy Studio

Dipry Studio este un aplicație Web cu care, printre altele, putem descărca muzică de pe YouTube în MP3, convertind în acest format video-urile disponibile în cunoscutul portal al companiei Google. Fără îndoială, aplicația reprezintă una dintre cele mai simple metode de download pentru cei care preferă, în detrimentul programelor de descărcare a fișierelor audio, o soluție de tip Hit & Run.

conversie clipuri youtube in mp3

Dirpy Studio este capabil să extragă la o calitate excepțională (la bitrate de inclusiv 320 Kbps!) coloana sonoră a oricărui video publicat pe YouTube de către utilizatorii acestuia.

Chiar dacă descărcarea și convertirea videoclipurilor de pe YouTube, conform termenelor de utilizare ale serviciului, nu sunt tolerate, Dirpy Studio există de mulți ani, la fel ca alte aplicații online ce fac practic același lucru, și continuă să funcționeze fără probleme, așadar haideți să tragem o concluzie românească și să deducem că nu este nicio problemă în folosi aplicația.

5 Comentarii

  1. Buna! O perioada destul de lunga mi-am tot batut capul cu un astfel de program insa…mi se pare mai complicat decat ceea ce folosesc in prezent. In momentul actual, folosesc ca si browser Chrome-ul, dar utilizez si Mozilla Firefox stict pentru descarcarea unor melodii de pe Youtube. Mozilla (in prezent folosesc versiunea 12) are un Add-on foarte util care odata instalat poti scoate linisit ce melodie doresti de pe Youtube in mai putin de 2 minute.
    Aici puteti gasi Add-onul despre care vorbesc.
    P.S: Cat despre blog, toate cuvintele de lauda. In sfarsit gasesc ceva in genul ALLinONE. Multa bafta si spor la munca sa ne usurezi viata de zi cu zi. 🙂

    O zi buna!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.