Cel mai bun program de descărcat filme pentru PC

Chiar dacă nu este dedicat strict acestei acțiuni, cel mai bun program de descărcat filme de pe Internet este µTorrent; și cel mai rapid. Nu mi-a venit să cred când verișoara mea, Ana-Maria, mi-a spus că nici măcar nu auzise de el și că descarcă filmele folosind Ares și eMule.

program descarcat filme

Spre diferență de programele create special pentru a descărca filme de pe Internet, µTorrent nu dispune de un motor de căutare propriu care să vă ofere rezultatele dorite. Din acest motiv, pentru a putea descărca fișiere cu ajutorul său va trebui mai întâi să descărcați fișierul torent al filmului de pe un tracker.

În România, de exemplu, avem la dispoziție diverse trackere, printre care Filelist (tracker pe care, pentru a-l putea folosi, trebuie să primiți mai întâi o invitație), SceneFZ.net, șamd. Spre diferență de trackerele Internaționale, filmele pe care le puteți descărca de pe trackerele românești sunt de obicei însoțite de subtitrarea în limba română.

Pentru a vă arăta cum se descarcă un film folosind µTorrent, voi descărca unul de pe trackerul românesc SceneFZ, deoarece acesta permite crearea unui cont fără a necesita o indivtație.

După ce v-ați făcut cont și ați accesat trackerul, dați click pe Browse:

browse scenefz

Va fi afișată lista tuturor fișierelor ce pot fi descărcate de pe tracker, de la filme la muzică, jocuri, programe, șamd. Dați click pe titlul torentului pe care doriți să-l descărcați.

descarcare filme tracker

După ce pagina torentului va fi afișată, dați click pe titlul acestuia pentru a-l descărca și salva în calculator:

Download Torrent

După ce ați salvat fișierul torrent în calculator, având µTorrent instalat, dați dublu click pe el, pentru a începe descărcarea filmului (fișierului ce-i corespunde). Dacă µTorrent vă va întreba unde doriți să-l salvați după ce va fi descărcat, alegeți folderul dorit și apăsați OK.

Unde se salveaza filmul descarcat

Când filmul a fost descărcat de µTorrent, dați click dreapta pe acesta, apoi pe „Deschide dosarul conținător”, pentru a accesa folderul în care a fost salvat:

deschide dosarul filmului

Din acel folder, cu ajutorul unui program de văzut filme, îl puteți reda oricând veți dori. Mai mult, dacă dispuneți de un player multimedia care descarcă automat subtitrările filmelor redate (BS.Player, de exemplu), nici nu mai trebuie să vă faceți griji pentru altceva în afară de punga de popcorn. În caz contrar, puteți căuta subtitrările pe regielive.ro, de exemplu.

Important: În majoritatea țărilor este ilegal să descărcați filme, muzică și alte materiale protejate prin copyright. Consultați legislația în vigoare a țării în care vă aflați, pentru a vă asigura că nu comiteți nici o infracțiune descărcând filme cu µTorrent. Urmând instrucțiunile de mai sus, vă asumați întreaga responsabilitate pentru actele voastre. Aveți grijă!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.