Program gratuit cu care se pot vedea peste 100 de posturi TV din România

Deși despre acest program gratuit cu care se pot vedea peste 100 de posturi TV din România am mai vorbit și în trecut, revin la el pentru a-l readuce în atenția celor care sunt în căutarea unei modalități simple de vizionare a posturilor TV românești cu ajutorul calculatorului, fără a utiliza în acest scop un TV Tuner sau alte metode care implică achiziționarea de noi componente hardware.

ChrisTV Online


vezi posturi tv online

ChrisTV Online este disponibil în două versiuni, una comercială, ce poate fi utilizată fără nici un fel de compromis timp de 14 zile, cealaltă gratuită, având anumite limitări pe care le puteți cunoaște în detaliu aici. Eu vă voi arăta cum este recomandat să o instalați și folosiți pe cea comercială, repet, fără nici un fel de cost pentru voi timp de două săptămâni.

Dacă după expirarea perioadei de probe considerați că nu merită să plătiți pentru a o folosi, acesteia îi vor fi aplicate automat limitările versiunii gratuite și o veți putea folosi în aceste condiții.

Pentru a putea folosi ChrisTV Online și vizualiza cu ajutorul său peste 100 de posturi TV din România, înainte de toate va trebui să instalați, sau să vă asigurați că aveți instalate în PC, player-ul multimedia VLC Media Player, SopCast SopFilter și player-ul multimedia Windows Media Player.

În continuare, descărcați kitul de instalare al ChrisTV Online Premium de aici, apoi instalați-l urmând cu strictețe indicațiile oferite mai jos, însoțite de imagini exemplificative.

În prima fereastră a asistentului de instalare a programului ChrisTV Online Premium, dați click pe butonul Next pentru a putea continua:

instalare program de vazut filme pe calculator

La pasul următor, înainte de a apăsa butonul Next, asigurați-vă că ați selectat caseta prin care confirmați citirea și aprobarea condițiilor de utilizare, respectiv I accept the agreement:

conditii utilizare program

După acceptarea condițiilor, veți fi invitați să participați la un sondaj. Vă recomand să nu acceptați acest pas și prin urmare, să selectați caseta Decline înainte de trece mai departe:

participare la sondaj

În fereastra Special Offer, pentru a nu vă umple sistemul de gunoaie software, selectați caseta Advanced, apoi debifați caseta sau casetele aflate sub aceasta înainte de a continua (în funcție de data la care veți instala programului, numărul casetelor opționale poate varia):

instalare personalizata program tv

Dacă la pasul următor sunteți invitați să instalați și alte programe nesolicitate, care nu vă vor fi de niciun folos la vizionarea posturilor TVdeselectați caseta sau casetele acestora înainte de a continua procedura de instalarea sau, după caz, apăsați butonul Skip ori Decline  (în exemplul de față, asistentul de instalare mă invită să descarc o aplicație pentru Android, apoi o aplicație de optimizare a PC-ului. Ei bine, n-am nevoie de niciuna):

omite oferta speciala christv

oferta christv optimizator pc

La final veți fi tentați să apăsați butonul Finish înainte de a deselecta caseta Install Complitly. Ei bine, fiind vorba de alt progrămel nedorit de nimeni, vă recomand să nu faceți acest lucru. Anume, să nu apăsați butonul Finish înainte de debifarea casetei cu pricina

instalare complitly

După debifarea casetei apăsați butonul Finish, iar din acel moment, timp de 14 zile consecutive, veți putea viziona pe calculator peste 100 de posturi TV din România, se va deschide pentru prima dată.

Interfața programului găzduiește în partea dreaptă lista posturilor TV ce pot fi urmărite online, organizată pe categorii. Alegeți din categoria “România” postul TV pe care doriți să-l vizionați apoi așteptați încărcarea streaming-ului. La o conexiune decentă, redarea fluxului video al postului TV selecționat ar trebui să înceapă în mai puțin de câteva secunde:

vezi posturi tv online

În lista posturilor TV din România ce pot fi vizionate cu ajutorul acestui program veți regăsi și Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Travel, Discovery World, GSP TV, National Geographic, Digi Sport, AXN Crime, AXN Romania, AXN SciFi, Cartoon Network, Animal Planet, Boomerang, Kanal D, Antena 1, Antena 1 Tg. Mures, Antena 1 Sibiu, Antena 3, ArenaTV, Atomic, B1TV, Club TV, Express TV, FoxKids, HBO, Minimax, MTV, National TV, Prima TV, PRO Cinema, PRO TV, PRO TV International, Realitatea TV, Sport Muscel TV, TELE’M, Tele M Plus Roman, Televiziunea Crestina Romana, Televiziunea Muresenilor, Terra SAT, TV Cultural, TV Europa Nova Timisoara, TV Sport, TV Sport, TVR Iasi, TVR International, TVR1, TVR2, Zalau TV.

8 Comentarii

    1. Poate si programul este outdated nemaifiind actualizat.
      Sunt alternative, ma indoiesc ca nu mai avem acces in zilele astea la un abonament de net care sa aibe inclus servicii gratuite gen DigiOnline, OrangeTV Go, TelekomTV etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.