Program de modificat poze online, dezvoltat și oferit gratuit Adobe: Photoshop Online Tools

Adobe Photoshop Expres Editor este unul dintre cele mai noi programe modificat poze online, dar totodată și unul dintre cele mai bine puse la punct programe de acest gen.

photoshop online - editor pentru modificat poze online

Photoshop Express, botezat după cunoscutul editor de imagini creat de Adobe, Photoshop, este disponibil de o bună bucată de timp și poate fi utilizat de către oricine, indiferent de țara de origine, singurul inconvenient, pentru unii, fiind disponibilitatea sa doar în limba engleză.

Adobe Photoshop Express a schimbat o dată cu sosirea sa peisajul editoarelor web gratuite, punând foarte mare presiune pe acele produse care până în momentul apariției sale reprezentau vârful de lance al acestei diversificate categorii.

Avantajul său incontestabil asupra tuturor celorlalți concurenți îl reprezintă interfața, aceasta moștenind trăsături de la aplicațiile desktop Photoshop și Lightroom.

Photoshop Express, deși oferă o experiență de utilizare diferită față de soluțiile desktop ale aceleiași companii de software, este foarte agil și răspunde rapid la comenzile utilizatorului. Procesare se face repede, iar asta nu e altceva decât o altă dovadă că cei de la Adobe sunt convinși că mai devreme sau mai târziu afacerea lor se va muta în cloud, singura necunoscută din această ecuație fiind momentul în care acest lucru se va întâmpla.

Pentru a putea modifica online poze folosind Photoshop Online Tools veți avea nevoie de un cont. Îl puteți crea gratuit, iar drept răsplată, veți primi 2GB de stocare cloud pentru a salva progresele atinse în timpul editării.

În ceea ce mă privește, eu îl folosesc atunci când sunt pe Linux, pentru a îmbunătăți și optimiza mare parte dintre imaginile pe care le vedeți în articolele de pe blogurile pe care scriu. Apariția lui a schimbat total panorama editoarelor foto online chiar dacă numărul uneltelor sale nu este unul exorbitant; Adobe a avut grijă să integreze în el cele mai importante dintre cele moștenite de la fratele său mai mare, Photoshop.

Dacă din orice motiv Photoshop Express nu vă convinge, vă recomand să aruncați o privire pentru lista celor mai bune programe de modificat poze online publicată cu ceva timp în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.