Program de urmărit activitatea conexiunii la Internet

Glasswire Network Security este unul dintre cele mai bune programe gratuite de urmărit activitatea conexiunii la Internet. Cu ajutorul său, utilizatorii pot verifica detaliile fiecărui dispozitiv conectat la internet. Instalarea programului nu presupune și instalarea altor aplicații adiționale. Când aplicația s-a încărcat, vă va apărea o fereastră care vă oferă informațiile de bază despre câte date sunt descărcate sau încărcate din computerul dumneavoastră prin Internet.

GlassWire

Fereastra principală vă prezintă un grafic care face o comparație între descărcări, încărcări și intervalul de timp. Astfel axa X a graficului reprezintă timpul și axa Y datele descărcate și încărcate.

Dacă dați click oriunde pe grafic vă va arăta în bara de jos a programului câte aplicații folosesc internetul la timpul respectiv.Dacă vreți ceva mai detaliat puteți alege între cele două moduri care vă arată consumul de Internet al aplicațiilor (modul Apps) sau tot traficul de pe computerul dumneavoastră (modul Traffic).

GlassWire Axe

“Firewall view” este o altă opțiune a programului care vă permite să blocați anumite aplicații de la consumul de internet. Veți vedea toate aplicațiile care folosesc internetul, viteza de descărcare și încărcare și IP-ul site-urilor.

Programul vă mai arată și consumul de internet în secțiunea “Usage view”. Sunt prezentate consumul aplicațiilor și intervalul orar. Alertele sunt notificările care vă arată acțiunile aplicațiilor folosite de dumneavoastră. Puteți să dați click pe “mark all as read” după ce le-ați citit pe toate. Programul este folositor pentru cei care vor să monitorizeze situația consumului de internet și este ușor de folosit și pentru membrii avansați dar și pentru începători. Cu toate acestea, dacă aveți o rețea foarte mare de internet, programul nu vă poate oferii detalii despre toate dispozitivele.

Download

5 Comentarii

  1. dar un program de aratat utilizatorii unei retele.Cand am routerul conectat imi apare doar pc-ul meu si device-urile,in schimb cand bag cablu de net direct in placa de retea imi apar userii care sunt conectati cu mine.Intelegi ce vreau sa spun?

  2. THERE ARE NO ADRESSES TO SCAN

    mersi oricum de recomandare.se pare ca daca am router-ul conectat nu ii vede si pe ceilalti,asa cum ii vede in cazul in care conectez cablul direct in pc.

    1. Tu trebuie să indici adresa IP de pornire și cea finala. De exemplu, dacă routerul tău are adresa ip 192.168.1.1 în prima casetă pui această adresă IP, în cealaltă pui 192.168.1.255. Doi la mână, dacă ai un firewall configurat, asigură-te că acesta nu a blocat softul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.