Programe de modificat poze online

Am alcătuit o listă cu programe de modificat poze online pentru a veni în ajutorul celor care preferă aplicațiile de editare grafică online celor clasice, instalabile în calculator, smartphone sau tabletă. După cum veți vedea, lista include atât aplicații create de companii consacrate acestui sector, cât și aplicații disponibile în rețelele de socializare sau provenite de la dezvoltatori mai puțin cunoscuți.

Voi începe lista cu Sumopaint, actualmente unul dintre cele mai bune programe de modificat poze online, la care apelez foarte des atunci când vreau să corectez rapid o anumită fotografie. Sumopaint este dezvoltat în totalitate în flash, dispune de o interfață foarte asemănătoare cu cea cunoscutului Photoshop, iar la capitolul „instrumente de editare” stă excepțional, acesta oferindu-ne toate uneltele de care am putea avea nevoie pentru a îmbunătății și corecta de la A la Z pozele noastre.

programe de modificat poze online: Sumopaint

Deși este unul dintre cele mai utilizate editoare grafice online, Sumopaint rulează excelent, acesta răspunzând foarte rapid la comenzile primite și aplicând aproape instant modificările aduse de către noi pozei procesate. Pozele procesate cu Sumopaint vor putea fi salvate în format .PNG sau .JPG, și în plus, programul dispune de propriul său format, .SUMO, acesta fiindu-ne util în cazul în care trebuie să întrerupem editarea, însă dorim să o putem continua mai târziu.

link: Sumopaint

Spre diferență de Sumopaint, Picfull a fost creat pentru cei care doresc să transforme o poză banală în una deosebită, menită să atragă atenția asupra sa, cu ajutorul filtrelor și efectelor rapide. În acest scop, Picfull pune la dispoziția celor care-i vor trece pragul filtrele Vintage Dark, Crazy Mirror, Colored Dots, Old Photo, Two Colors, Line Coloring, Yellowed, Aquarelle, Vintage, Pen Outline, Blurring With Zoom, Color Separation, Exagerated Colors, Sepia, Color Stains, Glow, Old Colored, Pencil Strokes, Color Balance și Posterizer.

Programe de modificat poze online - Picfull

După cum propriul slogan o indică, Picfull este un program de modificat poze online foarte rapid. De altfel, aceasta este principalul motiv pentru care-l recomand tuturor celor care sunt în căutarea unei soluții simple și rapide de corectare a fotografiilor ce urmează a fi încărcate în conturile avute pe site-urile de socializare.

link: Picfull

LunaPic, următorul program de modificat poze online despre care vom vorbi, dovedește cu vârf și îndesat că expresia „aparențele înșeală” este cât se poate de adevărată. Iar asta deoarece programul, în ciuda interfeței sale care ne-ar putea determina să credem că a fost făcut la repezeală, se dovedește a fi unul dintre cele mai bune editoare online.

Programe de modificat poze online - LunaPic

LunaPic pune la dispoziția noastră, pe lângă instrumentele de editare de bază, peste 60 de filtre și efecte dezvoltate în scopul oferirii celor mai bune rezultate posibile. Pe scurt, pentru a nu lungi inutil prezentarea sa, LunaPic nu are nimic de invidiat programelor de modificat poze convenționale, acesta dispunând de toate uneltele de care un utilizator obișnuit ar putea avea nevoie pentru a-și corecta și îmbunătății propriile-i poze.

link: LunaPic

Dintre toate programele de modificat poze online pe care le cunosc, cel mai mult folosesc Photoshop Express Editor. Acesta, deși are o interfață foarte diferită de cea a programului convențional pentru Windows și OS X, este foarte rapid și ușor de utilizat, reprezentând pentru mine, mai ales datorită funcțiilor de corectare, soluția gratuită perfectă pentru necesitățile avute.

Programe de modificat poze online - Photoshop Express

Photoshop Express Editor ne pune la dispoziție, gratuit, 2 GB de spațiu pentru a stoca online pozele noastre. Putem utiliza acest spațiu pentru a partaja pozele cu prietenii, sau pentru a le avea la îndemână pentru procesări ulterioare. Bineînțeles, nu-i lipsesc instrumentele de bază de editare, filtrele artistice și de corectare, dar nici funcțiile de ajustare a proprietăților pozelor procesate cu ajutorul său. Nu pot să nu remarc o oarecare asemănare dintre funcțiile acestuia și cele disponibile, până nu demult, în Picnik; unul dintre primele și totodată unul dintre cele mai complete și apreciate programe de modificat poze online, cumpărat de Google pentru a fi integrat în Google+.

link: Photoshop Express

A fost odată PicnikGoogle, fiindcă a dispus de resursele necesare și a considerat că are nevoie de un editor foto online de calitate, a achiziționat cel mai bun program de modificat poze online pentru a-l integra rețelei de socializare Google+. Deși, după cum era de așteptat, programul nu și-a păstrat interfața, funcțiile sale au fost integrate în rețeaua de socializare, permițând editarea oricăreia dintre pozele încărcate în propriul profil, așa cum ne explică însuși Google aici.

Programe de modificat poze online - Google+ Editor

Editorul disponibil în Google+ este fără niciun fel de îndoială unul dintre cele pe care trebuie neapărat să le încercați, cu atât mai mult dacă editoarele online vă atrag mai mult decât soluțiile convenționale. Cu acesta veți putea modifica luminozitatea sau saturația pozelor încărcate, aplica efecte creative sau de corectare asupra acestora și realiza multe alte operațiuni de procesare.

PicMonkey este unul dintre cele mai noi și promițătoare programe de modificat poze online. Cu ajutorul acestuia putem aplica pozelor noastre o sumedenie de filtre creative, realiza operații bazice de editare, crea memeuri, genera texturi, ajusta principalii parametri ai pozelor și multe altele.

Programe de modificat poze online - PicMonkey

Orton, Cross Process, Dusk, Intrepid, Urbane, Tranquil, Boost, Soften, Black and White, Dark Edges, Frost, Sepia, Daguerreotype, Polaroid Film, Time Machine, Yestercolor, HDR, Cinerama, Lomo, Infrared, Holga, Gritty, Film Stock, Tint, Warhol, Burst, Focal Soften, Focal B&W, Focal, Focal Pixelate, Focal Zoom, Fancy Focus, Posterize, Curves, Dodge, Burn și Clone sunt filtrele care ne stau la dispoziție pentru a transforma radical aspectul pozelor noastre.

link: PicMonkey

Iată așadar o listă cu cele care, în opinia mea, sunt la momentul actual cele mai bune programe de modificat poze online. În cazul în care acestea nu vă sunt suficiente, vă invit să aruncați o privire peste acest articol. Totodată, profitând de faptul că v-am captat atenția, vă reamintesc că puteți face cunoscute aceste programe și prietenilor voștri de pe Facebook, partajând această lista prin apăsarea butonului „Îmi place„, aflat mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.