Quickoffice pentru Android și iOS gratis + 10 GB pe Google Drive timp de 2 ani!

Google a anunțat în urmă cu câteva ore că orice deținător al unui cont Google va putea descărca gratuit aplicația Quickoffice pentru Android și iOS. În plus, pe lângă aplicație, va primi gratuit, timp de 2 ani, și 10GB de spațiu suplimentar în contul Google Drive.

Quickoffice si 10GB spatiu pe Google Drive

Pentru a beneficia de cei 10GB de spațiu suplimentar în Google Drive, va trebui să conectați aplicația la contul Google înainte de 23 septembrie 2013, apoi să așteptați upgrade-ul care, conform comunicatului, va întârzia câteva săptămâni:

While we’re on the topic of free stuff, if you sign in to your Google Account from the new Quickoffice app for Android or iOS by September 26, 2013, you’ll get an extra 10GB of Google Drive storage for two years, which will be added to your account in the next few weeks.

sursa: Google Drive

Așadar, chiar dacă nu aveți nevoie de aplicația Quickoffice, consider că merită să o instalați în următoarele trei zile în smartphone sau pe tabletă, mai ales datorită ocaziei unice de a adăuga gratuit câțiva GB la Google Drive. O puteți descărca de aici pentru Android, și de aici pentru iPhone și iPad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.