Rainmeter

Rainmeter este o platformă software ce permite personalizarea sistemelor de operare Windows cu skin-uri personalizabile și gadget-uri ce pot afișa informații utile precum starea vremii, ora, data, calendarul, știrile, starea memoriei RAM și a procesorului, traficul rețelei, etc. Pentru instalare, urmați instrucțiunile de mai jos.

Ultimele teme și articole despre Rainmeter:

[catlist name=rainmeter numberposts=200]


De unde se poate descărca Rainmeter

Rainmeter poate fi descărcat de pe site-ul său oficial și se instalează la fel ca oricare alt program pentru Windows.

Instalare Rainmeter

Cum se instalează skin-urile și gadget-urile în Rainmeter

Skin-urile și gadget-urile pentru Rainmeter sunt oferite în format .rmskin. După instalarea platformei Rainmeter, faceți dublu-click pe fișierul skin-ului sau a gadget-ului, și urmați instrucțiunile asistentului:

Instalare skin Rainmeter

Cum se activează gadget-urile în Rainmeter

Pentru activarea unui widget aparținând unui skin, faceți click-dreapta pe iconița platformei Rainmeter din System Tray, sau pe orice widget activ, accesați Gadgeturi » Numele skin-ului » Ruta spre widget-ul dorit » bifați widget-ul:

Activare widget în Rainmeter

Cum se dezactivează un gadget:

Pentru a dezactiva un gadget de care nu mai aveți nevoie, faceți click dreapta pe acesta, apoi selectați opțiunea „Închidere gadget„:

Închidere widget Rainmeter

Cum se editează un gadget Rainmeter

În unele cazuri este necesară editarea gadgeturior. Pentru a edita un gadget activ, faceți click-dreapta pe acesta, apoi selectați „Editare gadget„:

Editare gadget Rainmeter