RainmeterHub: locul în care își dau întâlnire cele mai reușite teme create cu Rainmeter

Până de curând, pentru a cunoaște noi teme create cu ajutorul Rainmeter de către utilizatori ai acestuia din întreaga lume apelam la Flickr. În urmă cu câteva zile însă, am descoperit mai mult din greșeală un portal nou a cărui singur rol este acela de a găzdui teme complete pentru cunoscuta platformă de personalizare a sistemelor de operare Windows: RainmeterHub.

RainmeterHub

Toate interfețele încărcate de utilizatorii Rainmeter în RainmeterHub pot fi descărcate complet cu un singur click, un avantaj imens având în vedere că sursele de inspirare de până acum nu ne ofereau această facilitate. În plus, acestea sunt organizate pe categorii ce poartă numele widget-urilor a căror personalizare o vizează, pentru o mai ușoară localizare.

5 Comentarii

  1. Domnule Cristian , cum pot sa setez Bitdefender Internet Security 2014 pentru a functiona corect
    „Agent BlueStacks” ? Am vorbit cu cei de la Bitdefender insa ajutorul lor a lasat de dorit,poate si din aceasta cauza produsul lor nu este asa iubit ca altele. Imi tot spuneau sa dezinstalez produsul lor apoi pe celalalt ,sa le instalez iar. Le-am spus ca am facut si tot nu functioneaza si de atunci a ramas asa. Nimic nici o solutie, nici un raspuns. Ajutati-ma dumneavoastra ,va rog frumos !

    1. Soluția recomandată de mine e să nu folosești BIS 2014. Niciodată n-am fost mulțumit de el 100%. E prea exhaustiv.

  2. Multumesc pentru articol Cristian! 😀 Incepuseram sa caut ceva skin-uri Rainmeter pe DA pentru tema de luna asta. 😀 Multumesc! Foarte tare blogul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.