Reduceri bune la Doogee-urile din oferta GearBest

GearBest.com face loc pe rafturi lichidând stocul de smartphone-uri Doogee, pe care le va vinde până pe 25 aprilie la prețuri foarte bune. Din ofertă fac parte modelele X5 Pro, Y200, Y100, Y100X, Y100 Plus, X3 și X6.

Reduceri GearBest la smartphone-uri Doogee

Fiindcă vorbim practic de toate smartphone-urile produse de Doogee, va fi practic imposibil să nu găsiți în ofertă unul pentru necesitățile avute fără a abuza prea mult de portofel.

Sunt șapte smartphone-uri în total, așadar, în loc de a vi le prezenta în scris pe fiecare în parte, vă voi pune la dispoziție prezentări sau recenzii video ale fiecăruia.

DOOGEE X5 Pro

Un smartphone 4G, cu procesor MTK6735 64bit quad-core de 1.3GHz, 2GB RAM și 16GB memorie internă, disponibil și în depozitul din Europa, de unde poate fi comandat fără a plăti taxe vamale și TVA..

DOOGEE Y200

Tot un smartphone 4G, cu același procesor și aceeași cantitate de memorie RAM, dar cu 32 GB spațiu de stocare internă, o cameră foto principală mai bună și senzor de amprente.

DOOGEE Y100X

Foarte asemănător cu modelul anterior, dar în construcția căruia regăsim un procesor quad-core MTK6582 de 1.3 GHz, un display de doar 5 inci, protejat de un strat protector Corning Gorilla Glass.

DOOGEE Y100 Plus

Aproape identic cu capul de listă, cu diferența că procesorul este de această dată de doar 1.0GHz și ecranul este protejat de un strat protector Corning Gorilla Glass.

DOOGEE X3

Cel mai ieftin smartphone din ofertă, cu procesor quad-core MTK6580 tactat la 1.3GHz, 1GB de memorie RAM și doar 8GB spațiu de stocare internă. Eu, unul, l-aș recomanda doar celor care vor telefonul pentru convorbiri, email și Feedly, nimic mai mult, deși nu l-am încercat.

DOOGEE X6

Un alt smartphone pentru nepretențioși, cu Android 5.1, procesor quad-core de 1.3GHz și la fel de puțină memorie RAM și memorie internă cum am văzut la modelul X3. Nici de această dată nu vorbim de un smartphone 4G, ci de unul 3G.

DOOGEE Y100 Pro

Cel care îmi place cel mai mult din ofertă datorită designului foarte atractiv și a specificațiilor tehnice, dar, între noi fie vorba chiar și prețul redus mi se pare prea mare.

Oferta este completă poate fi consultată pe pagina campaniei de pe site-ul GearBest.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.