Oukitel K6000 Pro și alte smartphone-uri ale aceluiași fabricant la preturi bune!

E drept, nu vorbim de un preț extrem de mic, însă dacă ținem cont că smartphone-ul costă în mod normal 200$, ajungem la concluzia că prețul de 143$ este unul foarte bun pentru un dispozitiv care se poate lăuda cu o baterie de 6000 mAh32GB ROM, 3GB RAM, procesor octa-core de 64 de biți, tactat la 1.3GHz, care mai este și rezistent la apă, praf și noroi!

Oukitel K6000 Pro

Dar modelul K6000 nu este singurul ce va putea fi achiziționat la preț special, reduceri foarte bune având și celelalte smartphone-uri populare ale aceluiași producător, de la modestul U7 la rezistentul K4000, ce pot fi achiziționate la 54 și respectiv 114$.

Prețuri foarte bune, în limita stocului disponibil, mai au și acumulatorul extern Xiaomi Mi cu o capacitate de 20.000 mAh (care ar putea reîncărca bateria lui K6000 de 3 ori), Selfie Stick-ul Rock Mini și lentila externă LIEQI LQ-025.

Xiaomi Mi 20000mAh Power Bank

Oferta completă și alte detalii găsiți pe pagina campaniei, desfășurată pe site-ul retailer-ului chinez GearBest.com în intervalul 05 – 12 mai 2016 cu sprijinul producătorului.

4 Comentarii

  1. Cristian, ai specificat site-ul doar in eticheta. Noroc ca te urmaresc, altfel pentru un necunoscator ar fi greu sa-si dea seama ca vorbesti de GearBest :D

  2. Salut Cristian. Vreau sa imi comand acest k6000 de pe gearbest. Nu am mai cumparat produse de pe acest site. Vroiam sa te intreb daca ai idee despre taxe vamale sau vreun fel de taxa pe care trebuie sa o mai platesc in plus fata de pretul produsului.

    1. Dacă ți se va cere, vei plăti taxe reprezentând 20% din valoarea dovedită a produsului. Înainte de a continua îți recomand să citești asta și asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.