Reduceri la Xiaomi Mi 5 și alte patru modele ale aceluiași producător

Tocmai am primit un pont conform căruia cinci smartphone-uri Xiaomi, printre care Mi 5 și Mi 4, vor beneficia în orele următoare de reduceri interesante. De exemplu, versiunea de 16GB a Mi 4 va costa doar 119$, un preț excelent ținând cont de faptul că încă se vinde cu 150$ la foarte mulți retaileri chinezi.

Xiaomi Mi 5

Noile prețuri vor fi valabile timp de 11 zile și, ca de obicei, condiționate de stocul disponibil al magazinului participant. În caz că vă interesează vreunul dintre acestea, vă la în continuare link-uri spre toate modelele care au fost sau vor fi reduse cu această ocazie:

  • Xiaomi Mi 5 (versiunea albă de 64GB) — 396.86$
  • Xiaomi Mi 4 (versiunea albă de 16GB) — 119$
  • Xiaomi Redmi Note 3 (versiunea argintie de 32GB) — 193.79$
  • Xiaomi Redmi Note 3 (versiunea argintie de 16GB) — 155.89$
  • Xiaomi Redmi Note 3 (versiunea gri de 16GB) — 158.89$

Dacă prețul afișat nu este cel menționat de mine, ștergeți cache-ul browserului și reîncărcați pagina produsului. Bine, recomandarea este valabilă în condițiile menționate mai sus.

Xiaomi Redmi Note 3

Dacă vreți o recomandare, cea mai bună reducere o are modelul Mi 4, un smartphone care, cu puțin ajutor din partea ROM-urilor Xiaomi.eu, încă îi ține piept noului vârf de gamă, dar nu este mai prejos nici RN 3-ul de 32GB, pe care eu l-am cumpărat la o promoție similară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.