Cum se adaugă Registry Editor în Control Panel

Cei care recurgem adesea la regiștrii pentru a modifica anumite aspecte sau funcționalități ale sistemului de operare Windows, dacă nu dorim să deschidem Registry Editor prin căile deja cunoscute (personal prefer lansarea sa executând „regedit” în caseta Run), putem adăuga o scurtătură către acesta direct în Control Panel:

Registry Editor adaugat in Control Panel

Deoarece nu are rost să ne complicăm, pentru instalarea scurtăturii Registry Editor în Control Panel vom folosi chei deja existente pe care le vom adăuga în regiștrii sistemului de operare.

Aceste chei le obțineți după ce descărcați și dezarhivați arhiva rar disponibilă aici. După dezactivare, adăugați-le ca pe oricare altele, dând click dreapta pe acestea, apoi pe „Merge„:

Registry Editor Control Panel

Urmați în continuare instrucțiunile pentru instalare, apoi verificați în Control Panel » System and Security că scurtătura spre Registry Editor a fost adăugată și funcționează.

Observații:

  • Pentru adăugarea scurtăturii instalați cheia „AdagăRegeditInControlPanel„.
  • Pentru eliminarea scurtăturii, instalați cheia „EliminaRegeditDinControlPanel„.

Dacă acest truc vi s-a părut util și vreți să mai cunoașteți mai multe astfel de trucuri, vă invit să vizitați arhiva etichetei Trucuri Windows. Dacă aveți întrebări, dacă ați identificat vreo greșeală, sau dacă doriți să împărtășiți cu ceilalți cititori ai blogului un truc nou, aștept mesajul vostru sub forma unui comentariu la acest articol.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.