Cum repar un video SPV1?

Nu prea fac tutoriale video, nu sunt făcut pentru așa ceva. Îmi place să rumeg bine subiectul, să încep și să termin un material când am timp și chef, dar cu câteva zile în urmă am vrut să înregistrez toată procedura de configurare a unui smartphone prin ADB folosind scriptul java Android Screencast, un soi de TeamViewer simplificat. Video-ul a fost înregistrat în SPV1.

decodorul nu este suportat

SPV1 este codecul folosit de Screenpresso dacă nu bifezi caseta magică Direct recording to MP4, iar aceasta se pare că a fost dezactivată pe durata actualizării programului.

Dezvoltatorul programului m-a trimis la plimbare cu „After recording a video, Screenpresso automatically converts it to MP4 by default. The avi file in „Originals” subfolder is proprietray of Screenpresso and cannot be read.”

Am 4 astfel de fișiere, pe care intenționam să le montez pentru a forma întregul tutorial, iar de resetarea telefonului și reînregistrarea fiecărei etape chiar n-am chef. Vreunul dintre voi v-ați confruntat cu această eroare?!? Cunoașteți vreo metodă de a converti SPV1 în AVI?

9 Comentarii

  1. Folosesti ultima versiunde de screenpresso? Eu folosesc o versiune mai veche si mi le converteste automat in mp4 (si nu, nu am acea casuta bifata). Daca poti pune link catre o mostra (un scurt fisier spv1, facut asa in graba) poate incerc sa-l convertesc, sa vad daca merge, si daca da ti le convertesc eu.

    1. Ai instalat ffmpeg pentru screenpresso? Poti verifica daca ai folderul ffmpeg in C:\Users\*user*\AppData\Local\Learnpulse

  2. E posibil ca Sony Vegas să citească spv1. Nu-s sigur, dar când îl foloseam citea tot felul de formate de care n-auzisem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.