Cum repar un video .MOV corupt?!?

Lucrez la un proiect nou, mai special, dar despre care nu vă pot spune mai multe deocamdată (dacă vă spun, va trebui să vă ucid și prefer să nu o fac). Bun, să vă spun despre ce-i vorba… un card Micro SD lăsat peste noapte conectat la PC, a devenit RAW. Repararea lui prin metodele convenționale n-a funcționat. Până la urmă am recuperat partiția, dar nu prea.

disk raw

Aș putea spune că am încercat să rezolv problema cu toate programele de reparare a video-urilor corupte, deși în realitate m-am dat bătut pe la al 15-lea, începând cu cele pe care le cunoșteam, cum ar fi File Repair sau Yodot, până la unele de care n-am mai auzit ori la clone rebrănduite (Remo, iSkysoft Data Recovery, etc).

În afară de material pentru câteva articole pentru blogul de software, nu m-am ales cu altceva util.

Dar poate îmi dați voi o idee, că sigur nu-s primul căruia i s-a întâmplat asta. Mai adaug doar că recuperarea am făcut-o cu MiniTool, după ce Recuva și Card Recovery, programe care rareori m-au lăsat cu ochii în soare, au refuzat să scaneze ori au fost incapabile să găsească ceva pe respectivul card de memorie. Habar n-am ce să le mai fac…

6 Comentarii

  1. Deschide CMD cu drepturi de admin. 1:diskpart 2:list disk 3:select disk nr.disk de reparat 4:attributes disk clear readonly 5:clean 6:create partition primary 7:format fs=ntfs (sau fat 32). Asteapta sa se formateze 100% . ATENTIE LA SELECTAREA DISK-ULUI DEFECT.

  2. Salut, as vrea sa te ajut, de aceea îți voi recomanda un program de recuperat orice de pe acel SDcard. Programul se numește Active File Recovery Ultimate. Cu licența cred ca te descurci. Este cel mai bun soft de acest fel. Revino cu un mail sa spui dacă ai rezolvat.

  3. Cel mai bun software de recuperare date este de departe R-Studio. Te lasa sa explorezi fisiere chiar si de pe partitii sterse. E cel mai avansat program de acest gen. Daca R-Studio nu-ti vede fisierul mov sters atunci niciun alt program nu-l va vedea. Programul nu-i gratuit dar merita toti banii.

  4. Ați reușit ceva cu acele fișiere .mov? De 8 ore îmi bat capul cu tot felul de softuri și softulețe, zadarnic însă….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.