Sculpturi făcute în mină de creion

Pe lângă măiestrie, pentru a realiza sculpturi în mină de creion, e nevoie de răbdare, precizie și bineînțeles, multă  foarte multă imaginație. De altfel, acestea sunt ingredientele de care e nevoie pentru a te lansa în universul handmane; univers care, de ce să nu recunosc, mă fascinează pe zi ce trece tot mai mult, aproape la fel de mult ca fotografia…

Sculptură în mină de creion — 1

Revenind la sculpturile făcute în mină de creion, am aflat de această îndeletnicire în urmă cu vreo doi ani de pe deviantART și tot de atunci am urmărit diverși artiști, printre care și preferatul meu, cerkahegyzo, autorul operelor postate în continuare:

sculptura_mina_creion_3

Sculptură în mină de creion — 5

Sculptură în mină de creion — 4

Sculptură în mină de creion — 6

Sculptură în mină de creion — 8

Dar asta nu e tot, iar dacă v-am făcut curioși vă invit să admirați câteva dintre cele mai bune sculpturi în creion ale sale în galeria sa personală de pe deviantART.com.

Tot de dragul acestei îndeletniciri, vă recomand să aruncați o privire și sculpturile realizate de Dalton M. Ghetti, un alt preferate de-al meu, extrem de talentat, realizatorul celor trei sculpturi în mină de creion de mai jos:

Sculptură în mină de creion — 9

Migăloasă treabă, dar este un hobby ieftin, excelent pentru cei care dispun de mult timp liber! Păcat că printre pițienele mele virtuți nu se află și răbdarea…

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.