Site-ul a fost reevaluat de Google și n-au mai fost detectate probleme!

După ce am terminat de verificat fiecare fișier și link în parte și m-am asigurat că site-ul nu reprezintă niciun risc pentru cei care-l vizitează, am solicitat o reexaminare a acestuia, inclusiv a secțiunii de download. Tocmai am primit răspunsurile pe care le așteptam, acestea:

reevaluare google

După cum puteți vedea, problema a fost remediată iar site-ul este în momentul de față curat și nu se face trimitere către niciun site sau fișier infectat, așadar nu mai există motive de îngrijorare!

Acestea fiind spuse, îmi pare rău pentru neplăcerile cauzate și vă asigur că voi continua să fac tot ce-mi stă în putință pentru a păstra site-ul curat și sigur din toate punctele de vedere!

10 Comentarii

  1. Primul cred că va conține lista de le tine, că n-am avut timp să mă ocup de ea până acum (trebuie convertită și adaptată la HTML).

 1. Salut!
  Am o mica… mare problema. Mi-am luat acum cateva zile un laptop Dell Inspiron 15 (3245) si de vreo 2 zile HDD imi scoate un sunet ciudat de scartait ca o patina pe gheata. Este in regula sa faca asa sau nu? Daca nu este, ce pot face sa nu mai faca asta? Mentionez ca este un HDD de 1TB. Ma poti ajuta??

  1. Nu poate nimeni să-ți spună dacă e defect sau nu în funcție de zgomot; toate HDD-urile produc un anumit zgomot, unele fiind mai zgomotoase, altele mai silențioase. Ce poți face tu? Cel mult o defragmentare… Dacă laptop-ul e achiziționat nou, din magazin, în caz că e defect și apar probleme ai 2 ani să-l trimiți la garanție și să ți-l schimbe.

  2. Salut am fost ieri cu el la service, la recomandarea celor de la Flanco, si tipu de acolo mi-a zis ca face asa pentru ca ajunge acul foarte aproape de margine si ca e pe duca. E pe bune? E posibil asta? Am efectuat o scanere cu Macrorit Disk Scanner si cand am inceput scanarea sa oprit din a mai face zgomotul ala! Ce-i pot face sa nu mi faca, ca ala de service mi-a zis ca nu crede ca-i pot face ceva!! E posibil sa fie de la Windows? Sal bag din nou?

  3. Tu, după cum ți-am mai zis, nu poți face nimic. Aștepți să nu mai funcționeze și, dacă acest lucru se va întâmpla în perioada de garanție, ți-l vor schimba ei gratuit. Dacă nu, ghinion, cumperi tu altul și asta e. Eu am avut o problemă identică cu un HDD Seagate montat în laptopul ASUS.

 2. Aceasta problema ti-a afectat in vreun fel pozitionarea pe google? Am cumparat un site si abia apoi mi-am dat seama ca tot contentul fusese copy paste asa ca am sters tot si am creat content nou. Problema este ca nici dupa 50 articole originale, site-ul nu apare nici pe pagina 10. In google webmaster nu apare ca ar fi fost penalizat, dar sigur ceva s-a intamplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.