Skype pentru desktop oferit ca actualizare în Windows 8.1

Actualizare opțională ce-i drept, dar chiar și așa nu înțeleg motivul având în vedere că am deja Skype instalat ca aplicație metro, configurat și perfect funcțional.

Skype prin windows update

Fiindcă nu reușesc să-mi dau seama cum ar ajuta compania Microsoft o aplicație instalată de două ori într-un PC, presupun că update-ul e oferit pentru cei care preferă desktop-ul clasic, dar nu exclud și alte motive pe care oboseala acumulată în ultima vreme nu-mi permite să le deduc.

Până mă prind despre ce este vorba, în caz că se va întâmpla acest lucru vreodată, voi considera pe bună dreptate update-ul ca fiind un SPAM nesimțit, o forțare a notei din partea Microsoft pentru a câștiga utilizatori noi sau activi, foarte prost gândită și implementată.

5 Comentarii

  1. Nu vad chestia asta ca fiind spam atat timp cat este parte a companiei Microsoft. Cred ca update-ul este pentru cei care folosesc desktop-ul, nu rapciuga aia de interfata Metro :D

    1. Update nu-i, că dacă era update pentru Skype înțelegeam. I-am spus SPAM fiindcă e ceva inutil, nesolicitat, dar mno, poate am exagerat.

  2. Windosa… asta este… inca nu v-ati obisnuit? Luati si testati ReactOS sa-mi spuneti ce parere aveti de el. Inca este beta…

    1. E prima dată când se întâmplă asta, cum s-ar putea cineva obișnui cu ceva care nu s-a întâmplat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.