Snapdragon 625 și sistem dual de camere foto pe Xiaomi Redmi Note 5A

Noile zvonuri apărute după publicarea pe Twitter a unei fotografii a cutiilor lui Xiaomi Redmi Note 5A, care indică o lansare iminentă a noului terminal, arată că acesta va dispune de un sistem dual de camere foto, procesor Snapdragon 625 (MSM8953) și 4GB de memorie RAM.

Mai mult, se pare că acesta va fi disponibil în cel puțin două versiuni, cu 64 și respectiv 32GB de spațiu de stocare, ambele alimentate de un acumulator cu o capacitate de 3750 mAh, cu 350 mAh mai puțin decât cea din construcția modelului actual.

Ecranul va fi de 5.5″ și va avea rezoluție FullHD.

În ceea ce privește software-ul, dacă zvonurile se confirmă, Xiaomi Redmi Note 5A va fi lansat cu Android 7.1.1 peste care va fi aplicata interfața MIUI 9. Prețurile vor fi cuprinse între 175€, cât va costa cea mai ieftină variantă (3GB RAM & 32GB stocare internă) și respectiv 193€, dar șansele ca acestea să fie și cele de la raft, cel puțin imediat după lansare, sunt infime. (via)

3 Comentarii

  1. Salutare Cristian,
    Ai incercat poate pe xiaomi epic rom sau lineageos? Cum ti se par?
    Am achizitionat recent un mi6, mi se pare ft ok telefonu se misca ft bine….Dar dezamageste la softu de la camera…..

    1. LineageOS se mișcă binișor pe Mi5 (are puțin lag), dar camera lasă de dorit, așa că folosesc Open Camera. Pe MI6 lucrurile pot fi complet diferit, dar cum nu am acest telefon, nu te pot ajuta cu mai multe informații.

  2. Salut,

    Măcar sa fie buna bateria, eu am ceva probleme pe Redmi 3 Pro-ul meu, problemele erau vizibile, am instalat AccuBattery și îmi arata capacitatea actuala la 70% din cea inițială. Poți testa aplicatia 1-2 încărcări ? Eu am testat pe un Samsung și îmi arata diferența fata de capacitatea inițială foarte mica, lucru care se observa și în utilizare, bateria telefonului ținând ca la început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.