Snapseed, cel mai bun editor de imagini pentru Android și iOS, are o nouă versiune!

Snapseed a fost primul editor de imagini pentru Android și iOS care a surprins prin instrumentele pe care le punea la dispoziția utilizatorilor de dispozitive mobile cu oricare dintre aceste sisteme de operare, a cărui dezvoltare a fost aparent întreruptă odată cu schimbarea de proprietar, nou proprietar, Google, dând impresia că a achiziționat aplicația pentru a îmbunătăți pe spatele ei produsele proprii prin migrarea de funcții, tehnologii și instrumente.

snapseed android

Snapseed 2.0, versiune lansată de Google vinerea trecută, introduce posibilitatea de editare a fotografiilor fără a deteriora originalul, capacitatea de a copia modificările efectuate asupra unei fotografii pentru a le aplica pe alta, precum și 5 filtre care erau disponibile în versiunea anterioară doar contra cost.

Din păcate, toate aceste noutăți s-au lăsat așteptate atât de mult încât alternative precum Enlight și Darkroom au prins rădăcini pe iOS, iar VSCO CAM și PIXLR EXPRESS au făcut cam același lucru în Android. Prin urmare, lui Snapseed nu-i va fi deloc ușor să ajungă se se bucure de popularitatea avută cândva, asta în caz că se va întâmpla acest lucru vreodată.

Snapseed 2.0 este disponibilă pentru Android și iOS, este gratuită și poate fi descărcată din Google Play și App Store.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.