Să facem blogul meu… al nostru! [Rezultatele]

Update: Vă mulțumesc tuturor celor care ați răspuns! Am adăugat rezultatele la final.

Ca orice individ care vrea să-și vadă proiectul avansând, oricât de neînsemnat ar fi proiectul respectiv, am scris în ultima vreme tot mai des despre subiectele care au dublat în mai puțin de jumătate de an vizitele pe blog și am adus modificările pe care le-am crezut de cuviință.

Dar am ajuns la concluzia că așa nu se mai poate, că trebuie să luăm deciziile împreună, că doar așa veți găsi aici ceea ce vă interesează și nu ceea ce mai cer unii și alții care sunt doar în treacăt pe aici, luând informația de care au nevoie și a-și vedea de drumul lor.

sondaj

În acest scop, am rugămintea să răspundeți cât mai sincer cu putință, la întrebările de mai jos. Aștept răspunsurile voastre până diseară la ora 23:00, că să nu aibă timp să răspundă vizitatorii ocazionali, cei care oricum nu prea văd homepage-ul. Vă mulțumesc tuturor!

Rezultatele sondajului

articole

Gând la gând cu bucurie! Practic am primit din partea voastră confirmarea că am ales bine subiectele pe care le-am tratat până acum. Deși „altele” are un procent destul de măricel, este vorba de răspunsuri care, din cauza limitărilor formularului, ați ales această opțiune pentru a nominaliza mai multe categorii (ex. 1, ex. 2, ex. 3, ex. 4).

Începând de mâine, vor predomina articolele despre Windows și gadgeturi. Voi da o mai mare importanță sistemului Android și distribuțiilor GNU/Linux. Pentru a nu face un talmeș balmeș, vă propun ca zilele de marți și joi să fie dedicate gadgeturilor, iar lunea, miercurea și vinerea să vorbim despre Windows și Android.

Sâmbetele vor fi rezervate distribuțiilor și aplicațiilor GNU/Linux. și alte subiecte. Sper că e OK așa, dar dacă nu este, aștept cu interes propunerile voastre!

comentarii

Comentariile, pentru ca să le puteți vota și edita, le-aș externaliza. Am mai lucrat în trecut cu Disqus, sistem la care au aderat mai multe site-uri de pe la noi, presupun că mă voi întoarce la el. Marele său avantaj e că permite editarea comentariilor, dispune de sistem de vot, etc.


Știind de câte ori este accesată zilnic prima pagină a blogului, mă așteptam la mult mai multe răspunsuri, tocmai de aceea vreau neapărat să vă mulțumesc încă o dată tuturor celor care nu mi-ați ignorat invitația! Vă mulțumesc mult!

Tags: ,

33 Comentarii

 1. Eu am răspuns, dar nu-ș dacă sondajul e bine conceput. Cel puțin la a doua întrebare, ar fi trebuit să fie posibile mai multe opțiuni … așa cred eu.

 2. Eu mă bucur ca te citesc mereu, am învăţat multe ! Am mai spus, sunt in vârstă, imi face plăcere in compania voastră!

 3. Am completat și eu și mi-am permis să fac niște adăugiri în secțiunea others, opțiunilor deja existente! Mulțumim pentru că vă pasă! Toate cele bune!

  1. Dacă arunci o privire peste blog, scriam despre Linux la aproximativ 3 săptămâni. Începând de acum, voi încerca să scriu în fiecare sâmbătă, ceea ce este, totuși, în opinia mea, mult mai bine decât era.

 4. Sa inteleg ca pe viitor vom avea un opis,un calendar al placerilor IT,,nu ma bucura ideea,tot la fel am observat ca va axati pe telefoane,eu unu raman dezamagit ca nu prea mai vad acea activitate de altadata,sa se vorbeasca despre programele de PC,cu explicatiile minutioase si placute un acelasi timp.Vad si citesc foarte multe de pachete din China,rambursuri,etc,ceva deranjant,oribil(pt mine).Haideti sa reincepem ca pe „vremurile bune”.Eu,unu,tare mult as vrea sa citesc cu sat noile programe aparute pt pc-uri cu ,,comentariiile si recomandarile de rigoare siiii tare mi-as mai dori sa mai fie si cum era cu muuuuult inainte,,acel „bonus” la programe,fara concurs,adica stii mai bine!Nu uitati de Kali-Linux!Super merge!Imi cer scuze daca am deranjat,,stiu ca esti sensibil tare si uneori nu accepti unele comentarii malitioase!

  1. Am spus de zeci de ori că despre programe voi scrie pe programecalculator.ro, acolo unde am început, rareori voi scrie aici. Activitate acolo nu se vede des, că încă lucrăm intens (suntem 3) la actualizarea recenziilor, dar când aducem totul la zi (maia vem vreo 25%), vor fi prezentări de programe zilnic.

 5. O sa fiu sincer,ieri am trimis 2 comentarii aici, identice care nu au aparut. Nu conteaza… 85% coincide cu ce a iesit per total. Atunci o sa spun acum chiar daca este inutil.60% windows,20% android,10% giveaway,1% linux-dar e mult!,9% oferte gadget!ms.

 6. nu, au fost 2 comentarii in cadrul formularului,dar nu o mai dezvolt,fiindca am exemplificat mai sus ceea ce am avut de spus sau am scris in sondaj.Cele bune!

  1. Păi în cadrul formularului au fost vreo 80 de toate, eu le-am citit, da pe blog au apărut doar 4 exemple. Important e să știu eu despre ce e vb.

 7. Pe 20 Apr. am intrat pe aici , dimineata si nu era sondajul aparut .
  De regula , mai intru si seara , dar culmea , in seara aceea nu am intrat
  si a doua zi deja era prea tirziu.

 8. Îiii, am ratat sondajul ăsta, am fost plecat la Sibiu, fără net.
  Să-mi las și eu cei doi cenți, Windows cât mai mult. Dacă e posibil, cam ce se poate face cu editorul de politici (gpedit.msc). În rest, un blog excelent.
  Mă bucur să văd că s-a modificat modul de afișare a comentariilor.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.