Cum se șterge un cont Facebook de pe telefon

Dacă nu știți cum se șterge un cont Facebook de pe Telefon dar vreți să vă ștergeți contul având aplicația instalată într-un smartphone cu Android, vă invit să urmați pașii descriși în continuare, care vă vor ghida pe tot parcursul procesului de eliminare a contului.

Pentru a putea șterge un cont Facebook de pe telefon va trebui ca mai întâi să deschideți aplicația, să accesați meniul de opțiuni, apoi să apăsați pe Account Settings.

sterge cont facebook » setari » account-settings

În panoul de setări (Settings), apăsați pe General, apoi, în panoul ce se va deschide, localizați ramura Account. În cadrul acesteia veți vedea link-ul Deactivate. Apăsați pe acesta dacă doriți să ștergeti contul Facebook configurat în aplicația instalată în telefon.

sterge cont facebook » general » account » deactivate

Înainte de a putea șterge contul de Facebook veți fi întrebați de motivul pentru care doriți ștergerea sa. Selectați opțiunea care considerați că se potrivește cel mai bine motivului pentru care solicitați ștergerea permanentă a contului, apoi apăsați butonul Deactivate.

contul de facebook a fost sters

Contul de Facebook pentru care ați solicitat ștergerea va fi eliminat cu condiția ca în următoarele 14 zile calendaristice să nu-l mai folosiți. Așadar, dacă doriți ștergerea permanentă a respectivului cont de Facebook, nu vă mai logați în el! Dacă o faceți, cererea de eliminare va fi anulată și va trebui să trimiteți o nouă solicitare, urmată de alte 14 zile calendaristice de așteptare.

Facebook nu oferă actualmente o metodă mai rapidă de eliminare a contului, aceasta fiind singura posibilitate. Unii vor considera că e injustă această regulă având în vedere că un cont nou se creează în doar câteva secunde, dar dincolo de faptul că rețeaua de socializare nu dorește să piardă utilizatori, nu uitați că multi dintre cei care solicită ștergerea contului o fac la nervi sau constrânși de împrejurări și regretă mai târziu decizia luată. Astfel, Facebook se asigură că utilizatorul care nu a revenit asupra deciziei în 14 zile calendaristice, dorește cu adevărat ștergerea contului pentru care a trimis o solicitare în acest sens.

Cei care ați ajuns aici în căutarea unei posibilități de ștergere a contului de Facebook dar nu dispuneți de un telefon mobil cu Android, vă recomand să citiți articolul în care am explicat cu se face același lucru folosind un PC.

5 Comentarii

  1. Buna ziua , mi-o blocat contul de facebook temporar și eu am băgat niste adrese de email greșite cum fac sa sterg toate conturile si să-mi fac unul nou? Eu am incercat sa-mi fac niste conturi cu pozele mele si mi le-au blocat pe toate .nu este nici un cont fals eu sunt Denisa Ionela blonda numele de la facebook. Va rog sa ma ajutati. Multumesc

  2. Am cont facebook si mesenger pe 2 telefoane si lam dat unul din telefoane si persoana respectiva se uita la mesajele mele ce postez.cum as putea sa elimin facebokul meu de pe telenul care lam dat?

    1. Ii poti da deconectare din toate sesiunile active de logare din optiunile de securitate ale Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.