Ștergere ID de messenger / cont de Yahoo (Mail & Messenger)

Dacă doriți să aflați cum se șterge ID-ul de Yahoo Messenger, ei bine, acest lucru e cât se poate de simplu și se efectuează în doar trei pași simpli. E important să știți, înainte de a continua, că ștergerea ID-ului de messenger presupune ștergerea contului Yahoo, ori asta vrea să spună că urmând instrucțiunile oferite în continuare nu veți șterge doar ID-ul de Yahoo! Messenger, ci și adresa de email! Așadar, continuați doar dacă nu mai aveți nevoie nici de aceasta!

Pentru a șterge ID-ul de Yahoo Messenger de care nu aveți nevoie, precum și contul de email asociat acestuia, dați click aici. Dacă nu sunteți deja logați în cont, vi se va cere să vă autentificați.

logare in contul de yahoo

Mai mult, pentru a confirma că doriți ștergerea contului Yahoo!, înainte de a efectua ștergerea propriu-zisă, vi se va cere să reintroduceți parola și să tastați un cod captcha pentru a confirma că operația nu este efectuată de un bot sau malware.

După logarea în contul Yahoo!, pentru ștergerea ID-ului de messenger și implicit a adresei de email și celorlalte servicii adiacente, în partea inferioară a paginii, reintroduceți parola, completați caseta cu codul captcha afișat deasupra ei, apoi apăsați butonul Terminate this Account.

stergere id messenger

După apăsarea butonului, contul respectiv va fi șterg de către Yahoo! și nu vei mai avea acces la el. De asemenea, e posibil ca ID-ul folosit până în acel moment să nu mai poată fi reînregistrat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.