Suport auto de tetieră recomandat pentru tabletă

Deși nu suntem adepții ademenirii copiilor cu telefonul sau tableta, suntem conștienți că trebuie să fie plictisitor tare să privești timp de 20-30 de minute plafonul (deocamdată ne încumetam foarte rar la călătorii mai lungi), iar atunci când juniorul se plictisește de jucării îi mai punem un episod de Sesame Street sau Dave & Ava pentru a-l păcăli să rămână la locul lui și cu centura pusă.

Suportul definitiv pentru tableta Mi Pad 4, primul dintre cele încercate din care aceasta nu alunecă în mers indiferent de cat de denivelat ar fi carosabilul, ne-a costat doar 4€!

În plus, poate fi utilizat precum un suport convențional pentru suprafețe plate, fără a ceda la greutatea tabletei.

Recent l-am văzut și prin Carrefour și văd ca l-au avut inclusiv la eMAg; noi l-am cumpărat de pe Ali (dar acum nu-l găsesc niciunde mai ieftin de 7€, dar îi merită).

2 Comentarii

  1. Felicitari pt Junior. Imi amintesc si acum articolul in care ai motivat plecarea ta in Spania. Deci, inca o data Felicitari !
    P.S. : si eu am locuit in Spania o mica perioada de timp ( vreo doi ani 2006-2007 ), pe langa Castellon. A fost chiar dragut si mi-a placut acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.