Suport pentru laptop din polietilenă expandată

Ieri m-am trezit fără Internet, la propriu. Sunând la DIGI să le spun că „nema conexiune”, am aflat că nu-s singurul, toată zona fiind afectată. Nici 4G-ul nu funcționa, probabil era saturată rețeaua, că încă se mai lucrează de-acasă pe-aici. Caut și găsesc autorizația de deplasare, sun la birou și-i anunț că n-am încotro, că ce am de făcut nu poate aștepta și că ajung la birou în… fix cât durează să parcurgi 60 de km într-o țară încă în stare de urgență.

În fine, ajung, termin ce am de făcut și parcă nu-mi vine să plec: după două luni de lucrat cu ochii în monitorul laptopului, având în față două monitoare lucratul pare o joacă. Și-mi vine o idee: ce-ar fi să caut niște polietilenă expandată prin depozit, că-i plin de la ce mai cumpărăm pentru clienți, și să încropesc rapid un suport cum am văzut la Matthew Encina?!? Zis și făcut!

new minimalist computer desk

Am dat din întâmplare peste video-ul link-uit mai sus zilele trecute, însă nici nu vă închipuiți câte variante de conectare a laptopului am încercat eu la început de carantină…

Nicicum nu era bine, că noul birou-masă-de-bucătărie e foarte îngust, iar în altă parte decât în bucătărie, printre cratițe și oale, nu-mi permite juniorul să lucrez; s-au terminat aroganțele de odinioară

Revenind la suport, nu e Feng Shui și nici nu întorc fetele capul după el la cum l-am modelat din cutter, dar e foarte practic, va rezista sigur cele două săptămâni de lucrat de acasă ce-au mai rămas, dar cel mai important: nu m-a costat 100€.

suport laptop

Nefiind cel mai stabil suport de laptop din lume, mai atingea monitorul chiar cu partea pe unde ventilatorul trage aerul rece. Deși n-am observat anomalii, i-am făcut și-un distanțier (care atârnă în partea superioară a laptopului) din aceeași bucată de polietilenă expandată.

Ar mai fi trebuit lucrat puțin pe partea de cable management, dar atât timp cât dezastrul nu se întâmplă în raza mea vizuală și nici nu mă încurcă, de bine, de rău merge și-așa rău.

front view desk pc

Nemulțumit sunt doar de semnalul rețelei wireless, care ajunge cu 200-250 Mbps în condițiile în care înainte nu cobora sub 600, însă neavând de transferat fișiere de mari dimensiuni, este mai mult decât suficient pentru nevoile mele actuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.