Suport din metal pentru smartphone și tabletă

Nu se compară cu un Anker, e mai puțin sofisticat și deloc elegant, dar a costat doar 11 lei și cu ocazia asta am renunțat la cel folosit până acum, unul improvizat fără prea mult efort, din lipsă totală de imaginație, dintr-un suport pentru cărți de vizită.

suport smartphone

E complet din metal, îmbrăcat într-o membrană de cauciuc moale, iar ajustarea unghiului de înclinare se face cu ajutorul șuruburilor laterale ce țin laolaltă întregul ansamblu.

Îmi place că indiferent de poziția aleasă, șuruburile nu trebuie strânse foarte tare pentru a evita ca brațul de susținere a dispozitivului să-și schimbe poziția în timpul atingerii ecranului.

Nu poate ține, în schimb, un smartphone în poziția portret, dar pe mine mă interesează să pot viziona TV sau video-uri pe YouTube în pauza de masă. Dacă nu aveți alte pretenții de la un suport de acest gen, amintiți-vă de el la următoarea comandă plasată pe GearBest.

10 Comentarii

  1. Nu știu de ce, dar personal, îmi place de o mie de ori mai mult cel „improvizat fără prea mult efort” și sincer pe acela mi l-aș achiziționa dacă s-ar putea. Poate ne învățați cum să facem și noi ceva asemănător :)) Numai bine!

    1. Costă sub 10 lei în Auchan, Carrefour, librării sau papetării. Bureți de protecție/amortizare zgomot pentru mobilier găsești în Auchan, Ikea, Carrefour, Dedeman, etc, sunt de diferite dimensiuni și culori și-s foarte ieftini (aprox 5 lei setul de 25 de bucăți).

    1. Accesorii pentru el găsești doar pe AliExpress. Ar fi fost fain dacă le-ai fi comandat odată cu telefonul, să-ți fi ajuns împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.